Ανοίγει το Σάββατο 17/12 το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Παρ, 12/16/2011 - 17:47
Από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου αρχίζει τη λειτουργία του το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, με τους αναβατήρες να βρίσκονται σε λειτουργία, αν και ακόμα δεν υπάρχει επάρκεια χιονιού για ασφαλή χιονοδρομία. Από τις πρώτες πίστες του χιονοδρομικού κέντρου που θα λειτουργήσει είναι η κατάλληλα διαμορφωμένη πίστα του Περικλή, Αίολου, με τη βοήθεια των χιονοπαγίδων, ενώ οι αναβατήρες που θα λειτουργούν σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ασφαλής χιονοδρομία θα είναι οι: Αφροδίτη, Ερμής, Ηνίοχος (Νο6) και Ήρα (Νο7).
Επισημαίνεται ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα παραμείνουν οι ίδιες και τη φετινή χρονιά, ενώ το σαλέ στα Κελάρια θα λειτουργεί κανονικά. Το ωράριο λειτουργίας για τους χιονοδρομικούς αναβατήρες είναι 8 π.μ. έως 4 μ.μ. και για την Τηλεκαμπίνα Αφροδίτη από 8 π.μ. έως 5 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες (καιρός, τιμές, κατάσταση πιστών, λειτουργία αναβατήρων) μπορείτε να επικοινωνείτε 24 ώρες/24ωρο στα τηλέφωνα 22340 22700, καθώς και 80011 00300 (κλήση δωρεάν). Για όσους έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, υπάρχει η δυνατότητα να ενημερώνονται για τις τρέχουσες συνθήκες του ΧΚΠ (καθημερινή φωτοενημέρωση , live web-cams και μετεωρολογικά στοιχεία) στην ιστοσελίδα του ΧΚΠ www.parnassos-ski.gr.
Share