ΠΦΟ Πανόπουλο: Εξαιρετικός στη Ριζούπολη (φιλική ήττα 1-0 από τον Απόλλωνα)

Τετ, 09/19/2012 - 19:24

Σε σημαντικό και πολύ δυνατό φιλικό τεστ που έδωσε το Πανόπουλο το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα έκανε πολύ καλή εμφάνιση και τελικά ηττήθηκε δύσκολα 1-0 από τον Απόλλωνα Σμύρνης (Β' Εθνικής ως γνωστόν).

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν ως εξής:

ΑΠΟΛΛΩΝ: Κοτταράς, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Παπαδιώτης, Ντουτσαρίδης, Αντωνόπουλος, Κορώνης, Τομαράς, Καραχάλιος, Μανιάς.

ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ: Αλεξανδρόπουλος, Πουταχίδης, Βατσής, Μοσχογιάννης, Θωνιάτης, Δαβουρλής, Μπρης, Φούφουλας, Αράπογλου, Μπράβος, Παναγιωτόπουλος.

- 6': Ο Μανιάς θα πιάσει το σουτ από το ύψος της περιοχής, θα μπλοκάρει εύκολα ο Αλεξανδρόπουλος.

- 20': Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Ο Αράπογλου θα πιάσει το ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή και αριστερά, ο Κοτταράς με εκτίναξη θα διώξει σε κόρνερ.

- 30': Μεγάλη ευκαιρία για το Πανόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι συνδυάζονται, η μπάλα φτάνει στον Θωνιάτη, που από το ύψος της περιοχής και δεξιά εξαπολύει το δυνατό σουτ και διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κοτταράς.

- 31': Καλοτραβηγμένο σουτ Βατσή από τα αριστερά και έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα.

- 35': Ο Μανιάς δίνει πλασαριστά για τον Τομαρά, μέσα και δεξιά της περιοχής των φιλοξενούμενων, ο τελευταίος θα σουτάρει και θα διώξει σε κόρνερ ο Αλεξανδρόπουλος.

- Στο πρώτο 45λεπτο, η ομάδα που εντυπωσίασε ήταν ο ΠΦΟ Πανόπουλου. Το μεγαλύτερο διάστημα και μετά τα αναγνωριστικά λεπτά κυριάρχησε, έπαιξε πιο στρωτά, ήταν πιο επικίνδυνος από τον Απόλλωνα, ο οποίος προσπάθησε λίγο να βελτιώσει την εικόνα του στο τελευταίο 10λεπτο και να μετριάσει την κακή του εικόνα.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, ουσιαστικά άλλαξε όλη η σύνθεση του Απόλλωνα, με εξαίρεση τρεις παίκτες που συνεχίζουν. Έτσι, η 11άδα που ξεκινά το δεύτερο μέρος αποτελείται από τους: Κοτταρά, Κωνσταντίνου, Χιντζίδη, Κύργια, Ιασωνίδη, Τσεμπερίδη, Καμαρά, Τσιλιγκίρη, Μανιά, Διαμαντίδη, Καραμαλίκη.

- Στο 46', δύο αλλαγές και για τον Πανόπουλο. Ο Γερακάρης αντί του Αλεξανδρόπουλου και ο Αναμουρλίδης αντί του Αράπογλου.

 57': Καλή στιγμή για τον Απόλλωνα. Επέλαση Κύργια από τα δεξιά, που θα βγάλει για τον Μανιά και εκείνος με τη σειρά του θα σπάσει για τον Καραμαλίκη, ο οποίος μέσα από την περιοχή και δεξιά πιάνει το δυνατό σουτ για να διώξει με γροθιές ο Γερακάρης.

- 61': Ο Καμαρά κλέβει την μπάλα από τα δεξιά και επιχειρεί το συρτό δυνατό σουτ, που θα μπλοκάρει ο Γερακάρης.

- 67': Ο Διαμαντίδης βγάζει την μπαλιά από τα αριστερά, ο Καραμαλίκης σπάει μέσα στην περιοχή πιο πλάγια και δεξιά για τον Μανιά, που από το ύψος του πέναλτι με πλασέ στέλνει την μπάλα στα 

δίχτυα και κάνει το 1-0.

- 68': Αλλαγή για τον Πανόπουλο. Ο Δημητρουλόπουλος αντί του Πουταχίδη.

- 75': Αλλαγή για τον Πανόπουλο. Ο Καρατζανίδης αντί του Παναγόπουλου.

- 76': Συρτό σουτ Καμαρά έξω από την περιοχή και δεξιά, πέφτει και διώχνει δύσκολα ο Γερακάρης.

- 79': Συρτό σουτ Μανιά από το ύψος της περιοχής και δεξιά, φεύγει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

- 80': Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Ο Βαλαώρας αντί του Μανιά.

- Στο ίδιο λεπτό, αλλαγή για τον Πανόπουλο. Ο Σίνος αντί του Μπρη.

- 86': Αλλαγή για τον Πανόπουλο. Ο Μπακάλης αντί του Θωνιάτη.

- 88': Καλή στιγμή για τον Απόλλωνα. Φάουλ Χιντζίδη από τα δεξιά, η μπάλα κοντράρει σε σώματα και φτάνει στον Κύργια, που θα σουτάρει από κοντά, αλλά θα διώξει ο Γερακάρης σώζοντας την εστία του.

Share