Κ. Φωτόπουλος (ΕΠΣΗ): Ο παπατζής και ο αβανταδόρος

Τετ, 09/19/2012 - 15:06

Για μια ακόμη φορά οι φίλαθλοι τηλεθεατές της ΟΡΤ παρακολουθήσαμε τη Δευτέρα το βράδυ το ίδιο κωμικό έργο με τίτλο ο παπατζής (Κουλούρης) και ο αβανταδόρος (Αστερής) όπου οι δύο αυτοί απίστευτοι τύποι, ανέλυσαν τα προβλήματα του Ηλειακού και κατ? επέκταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου!!!

Είναι επιβεβλημένο έλεγε ο Κουλούρης να εισέλθουν οι γυναίκες στα διοικητικά του ποδοσφαίρου για να δικαιολογήσει τη ματαιοδοξία του και την ανεπάρκειά του και επικροτούσε ο Αστερής λέγοντας για «σιδηρές κυρίες» και παρόμοιες ανοησίες, κατ' επανάληψη για να το εμπεδώσουμε όλοι...

Σε λίγο θα μοιράσουν και «καθρεφτάκια για εμάς τους ιθαγενείς» όπως οι αποικιοκράτες όταν ανακάλυπταν νέους τόπους και φυλές ανθρώπων, μάλιστα πρόσφατα ο Κουλούρης μοίραζε μπουφανάκια των οκτώ (8) ευρώ σε κάποιους παράγοντες σωματείων!

 Δεν ανέφερε όμως τίποτα για το γεγονός ότι στα τέσσερα «Super Cup» που έχουν διοργανώσει έχουν αποτύχει παταγωδώς στα τρία!

Δεν ανέφερε τίποτα για την απουσία του από την κηδεία Παπαγεωργίου!

Δεν ανέφερε τίποτα για τη κλοπή των χρημάτων από τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Η από άνθρωπο που είχε κλειδιά των γραφείων!

Δεν ανέφερε τίποτα για το χρέος, που συνεχώς αυξάνεται του Δήμου Πύργου για τη χρήση του Ενωσιακού γηπέδου!

Με περισσή υποκρισία όμως μίλησε για τα «ροδιασμένα» χέρια των Ηλείων παραγόντων που προσπαθεί να υποκλέψει τη ψήφο τους, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας.

Μίλησε όμως για κιτρινισμό του τύπου και των δημοσιογράφων γιατί δεν αντέχει σε καμία κριτική.

Δεν είπε τίποτα όμως για την ανεπάρκεια του συμβουλίου του και δεν ενημέρωσε τα σωματεία ότι, χρέη πρακτικογράφου στην Ε.Π.Σ.Η έχει αναλάβει δημοσιογράφος της επιλογής του, έναντι 50 ευρώ ανά συνεδρίαση!

Επίσης δεν είπε τίποτα για τα πρωταθλήματα υποδομής όπως είχε υποσχεθεί πέρυσι στην ίδια εκπομπή του «αβανταδόρου» ότι θα τα αναλάβει προσωπικά και τώρα κάνει τη πάπια!

Ακόμη ξέχασε να αναφέρει για τη συντριπτική του ήττα από τα Ηλειακά σωματεία για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος που επιθυμούσε ο ίδιος και επίσης ότι είναι ο μοναδικός Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Η που υπέστη τη διαδικασία πρότασης μομφής στο πρόσωπό του!

Ξέχασε επίσης την απουσία του λόγω φόβου, από το τελικό του πρωταθλήματος πέρυσι στη Νέα Μανωλάδα και προτίμησε άλλο αγώνα στο γήπεδο Μυρτιάς!

Για να μη μακρηγορώ όμως γιατί «ουκ έστιν τέλος» με το βίο και τη πολιτεία Κουλούρη, πάνω απ' όλα ΞΕΧΝΑ και προσπαθεί να διαγράψει το γνωστό παρελθόν του, πριν εκλεγεί στο Δ.Σ. της Ένωσης με τα «κατορθώματά του» όταν ηγείτο του Ιφίτου Λευκοχωρίου...

 ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ - Μέλος Δ.Σ. Ε.Π.Σ.Ηλείας

Share