Ηλειακός Βαρθολομιού : Ήταν όλοι εκεί για το Νίκο

Τρί, 09/18/2012 - 14:49

Συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Βαρθολομιό, εκεί όπου φιλοξενήθηκε ο φιλικός αγώνας στη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Μαρκουτσά.

Κι ήταν όλοι εκεί... οι πρώην συμπαίκτες του στον Ηλειακό Βαρθολομιού, την ομάδα δηλαδή που «υπηρέτησε» μέχρι να 29 του χρόνια, οπότε και το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο ξαφνικά, αλλά και η ομάδα Επιλέκτων Παλαιμάχων Ν. Ηλείας. Να σημειώσουμε ότι αγωνίστηκε και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, παρότι λίγο αργότερα ο Πανηλειακός έδινε φιλικό ματς.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του Νίκου, αλλά και τα μέλη της οικογένειά του, που ήταν εκεί για να παρακολουθήσουν το ματς.

Την ομάδα των Επίλεκτων Ηλείων Παλαιμάχων απαρτιζαν οι:

Τρυφωνόπουλος, Τσαμπρινός, Φωτόπουλος, Βαγγόπουλος Θ., Γκρίλλας, Αντωνόπουλος Σπ., Τζαβαρας, Νικολόπουλος Β., Γράψας, Αντίοχος, Κολοσκόπης, Τσάκωνας, Νούσιας, Λυμπέρης, Κουρής, Στ. Γιαννακόπουλος, Καλαρίτης, Π. Κουρκουμέλης, Βασιλόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι για την ομάδα Επίλεκτων Ηλείων Παλαιμάχων ο αγώνας στη μνήμη του Ν. Μαρκουτσά ήταν ο δεύτερος γι? αυτήν, καθώς είχε προηγηθεί ο αγώνας με τους Παλαίμαχους της ΑΕΚ στο γήπεδο της Ν. Μανολάδας στις αρχές Απριλίου. Και οι δυο αγώνες ήταν για ιερό σκοπό. Μάλιστα, όπως μας γνωστοποιήθηκε η ομάδα Παλαιμάχων Ηλείας θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται κι είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει οποτεδήποτε της ζητηθεί. 

Μ. Καραντώνη

Share