Δόξα Ν. Μανολάδας: Στον...έβδομο ουρανό οι «μαυραετοί»

Τρί, 09/18/2012 - 14:29

Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται άπαντες στις τάξεις της Νέας Μανολάδας από το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Οι «μαυραετοί», υπό την ασφαλή καθοδήγηση του «μαέστρου» Ανδρέα Ζήκου, κατάφεραν να ανοίξουν τη νέα επίσημη αγωνιστική περίοδο με την κατάκτηση της πρώτης «κούπας», γεγονός που έχει σκορπίσει τον ενθουσιασμό σ? όλο το χωριό.

Λίγους μήνες, λοιπόν, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ηλείας και την άνοδο στην Δ' Εθνική, η Νέα Μανολάδα απέκτησε έναν ακόμα λόγο για να πανηγυρίσει και για να είναι υπερήφανη για το «καμάρι» της, τη Δόξα, που το 2012 έχει εξελιχθεί αναμφισβήτητα σε χρονιά της.

Εξάλλου, αυτόν τον τίτλο τον ήθελα πολύ διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες, που πλέον μπορούν να είναι χαρούμενοι, αφού κέρδισαν το πρώτο «στοίχημα».

Παράλληλα, πέραν από την κατάκτηση του τροπαίου και μάλιστα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο ΠΦΟ Πανόπουλου, το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι η ομάδα έδωσε εξαιρετικά δείγματα γραφής ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

 

«Ο ΠΦΟΠ τον πρώτο λόγο»

Δημιουργός αυτού του εξαιρετικού συνόλου, όπως φάνηκε και από το ματς του περασμένου Σαββάτου, δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Ζήκο. Ο Αχαιός τεχνικός με την εμπειρία του και την προσεχτική συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο, που δείχνει φέτος ικανό για όλα. Βέβαια, ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι απαιτείται ακόμα σκληρή δουλειά για να φτάσει η ομάδα του στο επιθυμητό σημείο και γι? αυτό παραμένει προσγειωμένος τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του.

Αυτό φαίνεται κι από τις δηλώσεις τους, καθώς απέφυγε τις βαρύγδουπες δηλώσεις και περιορίστηκε στο να συγχαρεί τους πρωταγωνιστές του αγώνα.

«Θα ήθελα να συγχαρώ και τις δυο ομάδες, που με την παρουσία τους συνέβαλαν στο να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, ενώ θα ήθελα να αποδώσω τα εύσημα και στους παίκτες μου, που κατάφεραν να επιτύχουν το στόχο μας, καθώς αυτό το τρόπαιο είναι ξεχωριστό για την ομάδα της Νέας Μανολάδας, που είχε την ευκαιρία να το διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της», τόνισε αρχικά ο κ. Ζήκος.

Για να συνεχίσει: «Συγχαρητήρια αξίζουν και στους τέσσερις διαιτητές, που ήταν άψογοι και ευγενέστατοι. Παράλληλα θα ήθελα να ευχηθώ στο Πανόπουλο καλή χρονιά και πιστεύω ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του Σουπερ Καπ, έχει τον πρώτο λόγο στο πρωτάθλημα. Είναι άλλωστε μια ομάδα ποιοτική τόσο ως σύνολο όσο και σε ατομικό επίπεδο».

 

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Παράλληλα, ο κ. Ζήκος εξέφρασε και την απόλυτη εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες του: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και στον συνεργάτη μου Αντώνη Ζήκο, καθώς κάνει μια προσεχτική δουλειά σχετικά με την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Κι αυτό μας εμπνέει αισιοδοξία για το μέλλον».

Τέλος, ο αχαιός προπονητής επεσήμανε ότι ο αγώνας αυτός ήταν μια ευκαιρία τόσο για τον ίδιο όσο και για τον προπονητή του ΠΦΟΠ, ώστε να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας.

 

Και τώρα κύπελλο

Ο πρώτος στόχος, λοιπόν, επετεύχθη για τους «μαυραετούς», οι οποίοι πλέον στρέφονται στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι τους, για το κύπελλο Ηλείας αυτή τη φορά με την ΑΕΚ Πύργο στο βοηθητικό γήπεδο του Στ. Πύργου. Από την αναμέτρηση αυτή θα απουσιάσει σίγουρα ο Μικελάτος, ο οποίος τραυματίστηκε το Σάββατο και θα προφυλαχθεί αυτή την εβδομάδα.

Μ.Κ.

Share