Παραλειπόμενα απο τον αγώνα του Σούπερ Καπ (ΦΩΤΟ)

Κυρ, 09/16/2012 - 10:55

Μεγάλη νικήτρια του Σούπερ Καπ η Δόξα Νέας Μανολάδας όπου απέδειξε οτι έχει πολύ καλή ομάδα και όλα τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει στην Δ' Εθνική. Και οι δυο ομάδες έδειξαν οτι δύσκολα θα χάσουν βαθμούς στο πρωτάθλημα της Δ'Εθνικής.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε και τις δυο ομάδες να δείξουν ακόμα περισσότερο τις δυνατότητές τους ενώ μέχρι τελευταία στιγμή τα τηλέφωνα "έπεφταν βροχή", ειδικά απο φιλάθλους της Μανολάδας, για το αν θα γίνει τελικά ο αγώνας.

Πολύ καλός στην επιθετική γραμμή ο αρχηγός της Δόξας Μελετίδης όπου έδωσε μάχες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα (κεντρική φώτο)

Ο Πέτρος Γουβαλάρης αντιμετώπιζε την πρώην ομάδα του. Μαζί με τον Χάχαλη που ήταν απο τους πρωταγωνιστές του αγώνα αποκρούοντας το πέναλτυ του Θωνιάτη στα τελευταία λεπτά

Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα καθώς ένας απρόσκλητος επισκέπτης έκανε αισθητή την παρουσία του 2-3 φορές μέσα στο γήπεδο σταματώντας για λίγα λεπτά τον αγώνα.

 

Πολύ καλά στοιχεία απο τους Μπράβο και Δημητρουλόπουλο καθώς και απο τον Θωνιάτη που είχαν καλές εναλλαγές πασών

 

Πανυγηρισμοί απο τους παίκτες του Ανδρέα Ζήκου μετά απο την πολύ καλή απευθείας εκτέλεση του Μενίκου στο 27 λεπτό.

 

Ο πάγκος της Δόξας στην αρχή του αγώνα

Πολύ καλή η διαιτησία του Μαρκαντωνάτου όπου υπέδειξε πολύ σωστά πέναλτυ στο 90ο λεπτό αλλά και οι επόπτες όπου δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα.

Share