Την Κυριακή ο αγώνας για τον Ν. Μαρκουτσά - «Παρών» κι ο Στ. Γιαννακόπουλος

Σάβ, 09/15/2012 - 17:25

Ο άδικος και πρόωρος χαμός του Νίκου Μαρκουτσά, του επί πολλά έτη ποδοσφαιριστή του Ηλειακού Βαρθολομιού, συγκλόνισε την ποδοσφαιρική Ηλεία.

Όσοι όμως είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά και να συνεργαστούν μαζί του δεν τον ξέχασα, καθώς το «χαμογελαστό» παιδί θα παραμένει στις καρδιές όλων.

Έτσι, σε μια ελάχιστη ένδειξη τιμής προς τη μνήμη του αύριο (Κυριακή) θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Βαρθολομιού φιλικός αγώνας ανάμεσα στους Παλαιμάχους της ομάδας που «υπηρέτησε» κι αγάπησε ο Νίκος, τον Ηλειακό Βαρθολομιού, και την ομάδα Παλαιμάχων νομού Ηλείας (είναι η ομάδα που είχε συμμετάσχει και στο φιλανθρωπικό τουρνουά της Νέας Μανολάδας στις 2 Απριλίου με αντίπαλο τους Παλαιμάχους της ΑΕΚ).

Τα άλλοτε, λοιπόν, αστέρια του ηλειακού ποδοσφαίρου θα παίξουν για το Νίκο, όπως και οι συμπαίκτες του, ενώ με την ομάδα των παλαιμάχων θα αγωνιστεί και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Την συγκρότηση της ομάδας των παλαιμάχων έχει αναλάβει ο Γιάννης Δανίκας, του οποίου πρωτοβουλία ήταν και η διεξαγωγή αυτού του αγώνα.

Την ομάδα των Επίλεκτων Ηλείων Παλαιμάχων θα απαρτίζουν οι:

Τρυφωνόπουλος, Τσαμπρινός, Κράγκαρης Χ., Φωτόπουλος, Αθανασόπουλος Λ., Βαγγόπουλος Θ., Γκρίλλας, Αντωνόπουλος Σπ., Τζαβαρας, Νικολόπουλος Β., Φερεκίδης, Μαντάς, Πολίτης, Φλώρος, Σολωμός, Λούσκος, Γαβριλόπουλος, Γράψας, Αντίοχος, Δημόπουλος Χ., Κολοσκόπης, Τσάκωνας, Νούσιας, Λυμπέρης, Κουρής, Στ. Γιαννακόπουλος.

Οι προαναφερόμενοι καλούνται από τον Γ. Δανίκα να βρίσκονται στο γήπεδο του Βαρθολομιού στις 4.15μμ, καθώς ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5μμ.

Μ. Καραντώνη

Share