14-15 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου

Παρ, 12/06/2019 - 10:08

Το 1ο Δημοτικό Σχολείου Πύργου όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικο Bazaar στις 14 και 15 Δεκεμβρίου.

Χειροποίητες δημιουργίες από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου αλλά και από εθελοντές γονείς, φτιαγμένες με μεράκι και πολύ γούστο!

Στο χώρο του σχολείου θα μπορείτε να βρείτε κάθε λογής χριστουγεννιάτικες δημιουργίες! Στεφάνια, ημερολόγια, μπάλες, γούρια, χειροποίητα γλυκά κουταλιού, εικόνες και πολλά άλλα.

Όσο για τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν με τον Άγιο Βασίλη και το ξωτικό του χορεύοντας και τραγουδώντας σε ρυθμούς Χριστουγέννων. Θα υπάρχει το εργαστήρι του Άη Βαίλη ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους κατασκευές!

Φυσικά θα στολιστεί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου απο χειροποίητες δημιουργίες και θα υπάρξουν και πολλές άλλες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!

Γλυκά, χυμός και καφές θα προσφέρετε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Επίσης, για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου θα παραχωρηθεί χώρος στο "Μαγικό Εργοστάσιο" (εργοστάσιο Ξυστρή) ώστε να παρουσιαστούν οι Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και να ενισχυθεί οικονομικά το σχολείο, αναδεικνύοντας έτσι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου αλλά και συμμετέχοντας ενεργά στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης του Πύρου.

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε κάποιες από τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές του Bazaar.

 

 

 

Share