4 μετάλλια στα Γιάννενα ο Φιλαθλητικός στο αντρών-γυναικών

Τετ, 04/10/2019 - 17:00
Σε μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση τα μετάλλια ήταν στο μενού για τον Φιλάθλητικό. Εκτός από τα U13, και στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών ο σύλλογος της πόλης μας διέπρεψε και κατάφερε να αποκομίσει διακρίσεις και μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη το περασμένο ΣΚ στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων. Πιο αναλυτικά, η Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου κλέβοντας την παράσταση, ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου παίρνοντας το ασημένιο μετάλλιο μια επιτυχία που πρώτη φορά έχει καταφέρει στην κατηγορία των Γυναικών.
Εδειξε ότι παραμένει σε καλή κατάσταση και ήρθε η ώρα να ευχαριστηθεί το άθλημα που αγαπά χωρίς άγχος. Τρίτη στην ίδια κατηγορία και χάλκινο μετάλλιο η παλιά πρωταθλήτρια στις μικρές κατηγορίες Ευγενία Βαγγέλη που επάνήλθε στον σύλλογο που την ανέδειξε κάνοντας δυναμικό comeback. Ασημένιο μετάλλιο η Χριστίνα Βασιλοπούλου στο διπλό με συμπαίκτρια την Ελένη Μελεκίδου από το Ρούπελ Σιδηροκάστρου που έδειξε με την εμπειρία της ότι αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη στον χώρο του ελληνικού μπάντμιντον.
Τέλος, τα μετάλλια κλεινουν για τον Φιλαθλητικό το δυνατό δίδυμο που συνέθεσαν ο Βασίλης Βασιλόπουλος με την Ευγενία Βαγγέλη στο μεικτό που αγωνιζόμενοι έξυπνα και μεθοδικά έφτασαν ως το τρίτο σκαλί του βάθρου και το χάλκινο μετάλλιο. Την αποστολή συμπλήρωσαν οι Γιαννης Αλεξόπουλος, Ραφαήλ Βάγιας και η έμπειρη Μαρία Μαλεβίτη κερδίζοντας τις εντυπώσεις και καλά πλασαρίσματα ακόμα και σε οκτάδες.
 
 
 
Share