4η Κατηγορία - 7ος Όμιλος: Νέος τεχνικός και στη Σπάρτη - Όλη η ως τώρα εικόνα στους πάγκους

Τετ, 12/04/2019 - 22:43

Ολοκληρώθηκε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Σπάρτης, μετά την αποχώρηση του Μίκι Τσίρκοβιτς από την προηγούμενη εβδομάδα (μετά την ήττα από τη Θύελλα Πατρών, κι ενώ στο ματς που ακολούθησε με τον Παναργειακό τεχνική ηγεσία άσκησαν παράγοντες εκ των έσω)...

H ανακοίνωση της Σπάρτης για την λύση της συνεργασίας με τον Τσίρκοβιτς: "Ύστερα από ώριμη και συγκροτημένη σκέψη και μετά από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της ομάδας μας ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε κάποια πράγματα για την αποκατάσταση της αλήθειας. Πρώτον αναφέρουμε ότι ο πρώην προπονητής της ομάδας μας κύριος Τσίρκοβιτς, δεν έφυγε μόνος του από την ομάδα. Ήταν απόφαση του προέδρου Γιώργου Σκαφιδά η απόλυση του και του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου. Άσχημες συμπεριφορές στον κόσμο της ομάδας μας τόσο από το Facebook όσο και στο γήπεδο αλλά και τα τελευταία αποτελέσματα ήταν ο βασικός λόγος απόλυσης του κυρίου Τσιρκοβιτς. Ο πρόεδρος από σεβασμό και μόνο του έδωσε την ευκαιρία να φύγει νικητής (όπως ο ίδιος είχε δηλώσει και ήθελε) από την ομάδα, αντιμετωπίζοντας ένα θεωρητικά εύκολο αντίπαλο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης ούτε εκεί".

- Ο νέος τεχνικός στη Σπάρτη είναι ντόπιος, Λάκωνας, και συγκεκριμένα ο Κώστας Οικονόμου. Τα τελευταία περίπου δυόμιση χρόνια, και μέχρι την περασμένη Κυριακή (όπου αποχώρησε μετά από ήττα) ήταν στον Άρη Σκάλας, Α' κατηγορίας του Νομού.

* Στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής (Τέταρτης κατηγορίας), υπενθυμίζεται πως, έχουν αρχίσει και φέτος, από ...νωρίς, αλλαγές τεχνικών και στον 7ο όμιλο συνεχίζονται. Έχοντας πλέον φτάσει τις 6 οι ομάδες που έχουν κάνει αλλαγή τεχνικού (κάποιες και πάνω από μια)! 

- Η αμέσως προηγούμενη χρονικά σχετική κίνηση ήταν όπου μετά την 9η αγωνιστική στον Ολυμπιακό Ζαχάρως λύθηκε η συνεργασία με τον Άρη Ρουμελιώτη και ξεκίνησε αυτή με τον Ντίνο Παναγιωτακόπουλο.

Και νωρίτερα:

Μετά την 8η αγωνιστική ο Παναργειακός προχώρησε στην λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Καρούλια. Ο Καρούλιας, ήταν επίσης από τις προηγούμενες χρονικά κινήσεις, μετά και τα ματς της 5ης αγωνιστικές, όπου αποχώρησαν, από τον Παναργειακό ο Κίκιλης κι από τον Πανγυθεατικό ο Καρσιώτης.

* Υπενθυμίζεται πως, η πρώτη χρονικά αλλαγή ήταν μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, όπου ο Πανγυθεατικός αντικατέστησε τον Γιώργο Ξανθάκο με τον Χρήστο Καρσιώτη.

- Η επόμενη χρονικά, ήταν αμέσως μετά τα ματς της 3ης αγωνιστικής, όπου ο Διαγόρας Βραχνεΐκων (μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στη Ζαχάρω) αντικατέστησε τον Φίλιππο Σχοινά και ανέλαβε ο Χρήστος Τσίκας.

- Επίσης, μετά τα ματς της 3ης αγωνιστικής κι αυτή, ήταν και η τρίτη αλλαγή, αφού στον Αστέρα Βλαχιώτη σε αντικατάσταση του Κώστα Γραμματικάκη ανέλαβε ο Γιάννης Καλλιτζάκης (έχει πάει το καλοκαίρι στο σωματείο, ως τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του).

- Ενώ μετά τα ματς της 4ης αγωνιστικής, στον Αστέρα Βλαχιώτη ανέλαβε ο Γιώργος Κούτσης.

- Μετά τα ματς της 6ης αγωνιστικής, στο Διαβολίτσι προστέθηκε ως συνεργάτης του Κώστα Παλαμάρα ο Νίκος Κακαλέτρης.

Συνοπτικά η εικόνα:

Πανγυθεατικός: Γιώργος Ξανθάκος (αντικαταστάθηκε μια εβδομάδα πριν την έναρξη)  -  Χρήστος Καρσιώτης  -  Αργύρης Κατσίχτης

Διαγόρας Βραχνεΐκων: Φίλιππος Σχοινάς (αντικαταστάθηκε μετά την 3η αγωνιστική)  -  Χρήστος Τσίκας

Αστέρας Βλαχιώτη:  Κώστας Γραμματικάκης (αντικαταστάθηκε μετά την 3η αγωνιστική)  -  Γιάννης Καλλιτζάκης (δ/ντης ακαδημιών εκεί, κι "υπηρεσιακός" ένα ματς)  -  Γιώργος Κούτσης 

Παναργειακός:  Τόμι Κίκιλης (αντικαταστάθηκε μετά την 5η αγωνιστική)  -  Νίκος Καρούλιας (αντικαταστάθηκε μετά την 8η αγωνιστική)  -  Δημήτρης Λαλουδάκης και Γιώργος Διαμαντής

Ολυμπιακός Ζαχάρως:   Άρης Ρουμελιώτης (αντικαταστάθηκε μετά την 9η αγωνιστική)  -  Ντίνος Παναγιωτακόπουλος

Π.Σ. Σπάρτη:   Μίκι Τσίρκοβιτς  (αντικαταστάθηκε μετά τη 10η αγωνιστική)  -   Κώστας Οικονόμου 

Α.Ο. Διαβολιτσίου:  Κώστας Παλαμάρας   (μετά την 6η αγωνιστική προστέθηκε ως συνεργάτης του ο Νίκος Κακαλέτρης)

Θύελλα Πατρών:   Σάκης Πεφάνης    (μετά την 8η αγωνιστική υπέβαλε παραίτηση που δεν έγινε δεκτή και συνεχίζει)

Α.Ο. Τσιλιβή:   Πέτρος Τσούκλης

Ναύπλιο 2017:   Αλέξης Μαντζούνης

Ένωση Ερμιονίδας:   Δημήτρης Νόλης

Α.Π.Σ. Ζάκυνθος:   Στάθης Καραμαλίκης

Α.Ο. Πανηλειακός:   Κώστας Λούσκος

Π.Α.Ο. Βάρδας:  Ντίνος Σπυρόπουλος

Share