Α1 Ηλείας: “Άκυρη” μεταγραφή παίκτη που είχε παίξει ήδη με άλλες δυο ομάδες!

Δευ, 01/20/2020 - 20:59

Σε ...περίπτωση του κανονισμού μεταγραφών, γνωστή και ξεκάθαρη μεν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και που διέφυγε της ...προσοχής τους, “έπεσαν” αυτές τις μέρες μια ομάδα της Α1 Κατηγορίας Ηλείας κι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που μεταγράφηκε σε αυτήν.

Αφού για τον παίκτη, αυτή θα ήταν η τρίτη συνολικά ομάδα μέσα στην τρέχουσα σεζόν, αλλά έχοντας παίξει και με τις δυο προηγούμενες. 

Συγκεκριμένα λοιπόν, έχει παίξει επίσημα ματς μέσα στην τρέχουσα σεζόν ('19-'20) με δυο διαφορετικές ομάδες. Έτσι, δεν μπορεί να παίξει και σε τρίτη. Κι αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι αντικανονική συμμετοχή (και με τις όποιες συνέπειες-ποινές, αυτή επιφέρει).

Οπότε, είτε ο παίκτης θα μείνει στη νέα ομάδα μεν, πλην όμως ...ανενεργός (ένας παίκτης έχει δικαίωμα εκ του κανονισμού για έκδοση δελτίου σε μέχρι και τρίτη ομάδα τη σεζόν, κατά τη διάρκεια της χρονικής περιόδου από 1 Ιουλίου έως 30 Ιουνίου του επόμενου έτους, αλλά χωρίς να μπορεί να παίξει σε τρίτη), είτε υποχρεωτικά θα επιστρέψει στη δεύτερη ή στην πρώτη, για να μπορεί να παίξει. 

Να σημειωθεί, ότι όπως προαναφέρθηκε αλλά και προκύπτει κι από τα ίδια τα γεγονότα, ούτε ο παίκτης, ούτε η νέα ομάδα του, υπολόγισαν τη σχετική απαγόρευση του κανονισμού. Και μάλιστα κατά μια εξακριβωμένη πληροφορία, αυτοί που τους ενημέρωσαν σχετικά είναι άνθρωποι της ...πρώτης φετινής ομάδας του παίκτη! Οι οποίοι, αφενός γνώριζαν καλύτερα τη συγκεκριμένη διάταξη, αλλά και θυμούνταν τις προηγούμενες συμμετοχές του παίκτη εντός της σεζόν...

Share