Α1 Ηλείας: Αποχωρήσεις των τεχνικών από Αλφειό Επιταλίου και ΑΕ Πηνείας

Πέμ, 11/08/2018 - 14:52

 

Τις πέντε φτάνουν πλέον οι ομάδες της Α1 Ηλείας που συνεχίζουν με άλλον τεχνικό από εκείνον που ξεκίνησαν στην αρχή της σεζόν τον Αύγουστο στην προετοιμασία, αφού υπήρξαν αποχωρήσεις σε Αλφειό και Πηνεία (έχοντας ως γνωστόν σταδιακά προηγηθεί αλλαγές κι αποχωρήσεις και σε, Αίαντα, Θύελλα, Προοδευτική).

* Στον Αλφειό Επιταλίου ο τεχνικός της ομάδα Κώστας Μπακάλης, ενημέρωσε πως δεν μπορεί να συνεχίσει λόγω αυξημένων υποχρεώσεων με την υπηρεσία της Αστυνομιάς που εργάζεται και το ωράριο αυτής, καθώς και τις πολλές υποχρεώσεις στις Ακαδημίες του Πανηλειακού (όπου είναι δέκα χρόνια εκεί, από την ίδρυση τους στη σύγχρονη μορφή τους ως γνωστόν).

Οι διοικούντες μπήκαν έτσι υποχρεωτικά πλέον στην αναζήτηση διάδοχης κατάστασης. Ενώ προσωρινά την επιμέλεια της ομάδας έχει αναλάβει ο συνεργάτης του Κ. Μπακάλη, Γιάννης Γκότσης (και για το ματς του Σαββάτου στη Ν. Μανωλάδα). 

* Στην ΑΕ Πηνείας, αποχώρησε ο Χρήστος Μπίρμπας που είχε δηλώσει στη διοίκηση από την προηγούμενη εβδομάδα την απόφαση του, αλλά τελικά έμεινε και για τον αμέσως προηγούμενο αγώνα στο Κουρτέσι. Εν τέλει την Κυριακή ενημέρωσε πως είναι οριστική η απόφασή του, μήπως και άλλαζε κάτι στην ομάδα καθώς θεωρούσε πως δεν μπορούσε να προσφέρει κάτι περισσότερο. Έτσι, η ομάδα της Πηνείας αναμένεται να πορευτεί σε πρώτη φάση, με τον Κώστα Ρούνη παίκτη-προπονητή τουλάχιστον για το σαββατιάτικο εντός έδρας ματς με τον Ηλειακό Λεχαινών.

Share