Α1 Ηλείας: Έβγαλε Δ.Σ., αρχίζει κινήσεις και κάνει πανηγύρι η Ολυμπιάδα

Τετ, 06/19/2019 - 15:38

Μετά την περυσινή απόλυτα πετυχημένη παρουσία της στην επάνοδο στην Α1 Ηλείας όπου κατέκτησε τον μεγάλο στόχο της παραμονής, η Ολυμπιάδα Γουμέρου ήδη ξεκίνησε τις κινήσεις για την ομάδα της νέας σεζόν.

Σε αντίθεση με σχεδόν όλες τις άλλες ομάδες της κατηγορίας (που ειδικά στις περισσότερες καν “δεν κουνιέται φύλλο”) ήδη στο Γούμερο το περασμένο Σάββατο έγινε συνέλευση και εκλογές, όπου αναδείχτηκε πολυμελές Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου.

Το οποίο περιλαμβάνει 14 νέα άτομα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα.

Η συγκρότηση σε σώμα έχει προγραμματιστεί για την προσεχή εβδομάδα. Πάντως τη θέση του προέδρου προορίζεται να αναλάβει ο Σταύρος Παπανδρέου (εργολάβος). 

Ενώ προγραμματίστηκαν ήδη κι εκδηλώσεις για τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού. Πρώτη από αυτές, θα γίνει την προσεχή Κυριακή 23 του μήνα, με πανηγύρι στη Βυζαντινή μονή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου Νίκαβας. Την παραμονή δηλαδή από τις 24/6 που το μοναστήρι εορτάζει την Γενέθλιο ημέρα του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, μετά την τέλεση του εσπερινού θα υπάρχει με διοργάνωση της Ολυμπιάδας πανηγύρι με γουρνοπούλες, σουβλάκια, κρασί, μπύρες, κ.τ.λ., ενώ το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και μουσική και παραδοσιακούς χορούς από τον Χορευτικό όμιλο Γουμέρου. 

Όσον αφορά τον αγωνιστικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, πρώτος στόχος είναι το κλείσιμο του τεχνικού. Με εκφρασμένη ήδη την πλήρη θέληση του νέου Δ.Σ. για παραμονή του Χρήστου Αγγελόπουλου στη θέση αυτή.

Κι έπειτα, τη διατήρηση του περυσινού αγωνιστικού “κορμού” των παικτών που ήταν στην ομάδα. Καθώς και την απόκηση στις μεταγραφές τεσσάρων “έτοιμων” παικτών που θα δώσουν τη δική τους αγωνιστική ενίσχυση στο σύνολο.

Ώστε η ομάδα να βρεθεί πανέτοιμη στη νέα κι εξίσου δύσκολη περίοδο, εκεί όπου στην Α1 το Γούμερο θα έχει να αντιμετωπίσει πολλές σημαντικές και μεγαλύτερες ομάδες κωμοπόλεων του Νομού Ηλείας.

Share