Α1 Ηλείας: Κινήσεις σε όλα τα μέτωπα, ενίσχυση κι οργάνωση ο Πέλοπας Πύργου

Τετ, 08/07/2019 - 11:36

Ο Πέλοπας Πύργου, μετά την εξαιρετική παρουσία του στην προηγούμενη σεζόν, επανέρχεται στην ανώτατη Ερασιτεχνική κατηγορία Ηλείας, την Α1, αποτελώντας μάλιστα τον μοναδικό πλέον εκπρόσωπο του Πυργιώτικου ποδοσφαίρου σε αυτήν

Οι κινήσεις που εκπορεύονται από τους ανθρώπους της ομάδας είναι συνεχείς με στόχο την καλύτερη δυνατή παρουσία.

Προχώρησε ήδη η ανανέωση παραμονής όλων σχεδόν των περυσινών ποδοσφαιριστών της ομάδας, ενώ από κει και πέρα: έχει αναλάβει τεχνικός ο Νίκος Δαβουρλής, που μάλιστα θα έχει και διπλό ρόλο κι ως παίκτης (στο πρώτο κομμάτι τώρα ξεκινάει, στο δεύτερο αποτελεί ως γνωστόν έναν από τους κορυφαίους του σύγχρονου ηλειακού ποδοσφαίρου), κι ακόμα ως τώρα ήρθαν με μεταγραφή: Γιώργος Μικελόπουλος (πέρυσι Ξενοφών και Κυπαρισσία), Χάρης Αγριδιώτης (πέρυσι Ολυμπιάδα Γουμ.), Πάνος Αστερόπουλος (πέρυσι Ενιπέας Λ.), Λουίτζι Κοζοκάρου (πέρυσι Θύελλα Π. και ΠΑΟ Κακοβ.).

Αποχώρησε ο Μπάμπης Χριστακόπουλος (μια “σημαία” της ομάδας με γνωστή πολυετή παρουσία και προσφορά, που φέτος σταμάτησε από την ενεργό δράση, σε ηλικία 46 ετών, και πλέον ασχολείται μόνο με διοικητικά καθήκοντα εντός του σωματείου). 

- Παράλληλα ορίστηκε η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, για την προσεχή Δευτέρα 12 Αυγούστου, στο άλσος της Σπιάντζας.

Και κλείστηκαν και φιλικές αναμετρήσεις: στις 24/8 εκτός με Ολυμπ. Σαβαλίων, στις 28/8 εκτός με Ολυμπ. Ζαχάρως, στις 31/8 εκτός με Ηλ. Βαρθολομιού, στις 4 ή 7/9 εντός με Θύελλα Πύργ. και στις 11/9 εκτός με ΑΟ Μακρισίων.

- Το Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Ιωάννης Πλεμμένος, Αντιπρόεδρος: Νικόλαος Μπουλούτας, Γεν. Γραμματέας: Διονύσης Αγωγιάτης, Ταμίας: Νίκη Χριστακοπούλου, Γεν.Αρχηγός: Βασίλης Γιαννακόπουλος, Υπ. Δημ. Σχέσεων: Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος, Μέλη: Κατερίνα Ρούσσου Παναγοπούλου, Κων/νος Κουστένης, Μαριάννα Γραμματικόγιαννη, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γρηγόρης Γρηγορόπουλος.

* Τέλος, σε εξέλιξη βρίσκεται από τον Α.Γ.Π.Σ. Πέλοψ Πύργου η λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του, με στόχο την επίτευξη των σκοπών του συλλόγου!

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν λαχνούς να απευθύνονται στα μέλη του συμβουλίου. Το δώρο που θα κερδίσει ο τυχερός μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στο CAFE NOSTRO, είναι ένα τριήμερο στη ΖΑΚΥΝΘΟ σε μία από τις δύο ξενοδοχειακές μονάδες (GIANNIS STUDIO, ZANTE DOLPHIN) - προσφορά του site ILIAOIKONOMIA.GR, ενώ η αξία του κάθε λαχνού είναι 1 (ένα) Ευρώ).

Share