Α1 Ηλείας: Μεταγραφές κι ανανεώσεις στον Ηλειακό Λεχαινών

Τετ, 07/11/2018 - 19:22

 

Μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ. και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Θοδωρή Λούρμπα, ο Ηλειακός Λεχαινών συνεχίζει με γρήγορους ρυθμούς τη δημιουργία του ρόστερ για τη νέα περίοδο.

* Ο 25χρονος μεσοαμυντικός Γιώργος Μπουρούκης είναι η πρώτη μεταγραφή για το τρέχον διάστημα την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Χάβαρι, την προηγούμενη στον Ατρόμητο Καβασίλων και πιο πριν στον Αστέρα Αμαλιάδας).

Η ανακοίνωση του Ηλειακού:

«Το Δ.Σ. του Ηλειακού Λεχαινών μετά από επαφές με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μπουρούκη, κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας και θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ΗΛΕΙΑΚΟΥ και του εύχεται υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες». 

* Στο μεταξύ, ανανεώθηκε κι η παραμονή σημαντικών στελεχών, όπως οι, Γιάννης Κράγκαρης, Χαράλαμπος Κοντάνας, Χρήστος Μουσερής, Λεντιόν Κόστα, όλοι έμπειροι με πολλά χρόνια προσφοράς στους «γαλάζιους καβαλάρηδες», καθώς και του ικανού αμυντικού Σπύρου Χριστοφοράτου.

- Οι επαφές για μεταγραφές κι ανανεώσεις συνεχίζονται. Ενώ θα συμμετέχει στο τεχνικό τιμ ως υπεύθυνος εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών ο γυμναστής Αντώνης Γιαννικόπουλος.

Share