Α1 Ηλείας: Μια, δυο, ή ...τρεις, δεν θα δηλώσουν τελικά;

Σάβ, 08/10/2019 - 14:55

Με το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου να έχει πλέον συμπληρωθεί, και με το νέο πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας Ηλείας να ξεκινάει στις 21 Σεπτεμβρίου – ενώ μέχρι και τις 19 Αυγούστου είναι η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής – υπάρχουν ακόμα ομάδες με αδράνεια ή κενά και ερωτηματικά. 

Από τις 14 ομάδες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, σε κάποια επιμέρους στοιχεία μέχρι τώρα: 

- Ο Ενιπέας Λαντζοίου βρίσκεται σε πλήρως ανανεργή κατάσταση και σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, οριστικά δεν πρόκειται να δηλώσει συμμετοχή κι ούτε να πάρει μέρος!

- Ο Αστέρας Αμαλιάδας βρίσκεται σε πλήρως ανενεργή κατάσταση και κατά ανεπίσημες πληροφορίες αναμένεται τις επόμενες μέρες η έναρξη κάποιων κινήσεων (καταρχήν για την ανάδειξη συμβουλίου, θέμα για το οποίο υπάρχει μεγάλη δυστοκία ως τώρα).

- Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου καθυστέρησε να φτάσει στην ανάδειξη συμβουλίου (αυτό τελικά έγινε στις 5/8) κι ως τώρα αντιμετωπίζει δυστοκίες στη συγκρότηση του ρόστερ.

- Ο ΑΟ Μακρίσια δεν έχει ως τώρα ανακοινώσει συμβούλιο - άγνωστο κι αν υπάρχει οριστική σύνθεση του - κι ούτε έχει κάνει αγωνιστικές κινήσεις (πέραν της γνωστοποίησης για τον Δημ. Μπατζάκα ως τεχνικό). 

- Τέλος, υπενθυμίζεται, ο Ξενοφών Κρεστένων αποφάσισε να μην πάρει τη θέση ανόδου στη Γ' Εθνική, λόγω οικονομικών κι άλλων δυσκολιών, και να παραμείνει στην Α1 Κατηγορία (τη θέση αυτή πήρε ο Ολυμπιακός Ζαχάρως). Πλέον, αναμένεται τις επόμενες μέρες η έναρξη κινήσεων υπό το νέο πλαίσιο.

Share