Α1 Ηλείας: Νέο Δ.Σ. και έναρξη κινήσεων ο Αστέρας Αμαλιάδας

Κυρ, 08/18/2019 - 18:07

Το απόγευμα της Κυριακής (18/8) πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση του Αστέρα Αμαλιάδας, η οποία ανέδειξε νέο Δ.Σ., που άμεσα θα συγκροτηθεί και σε σώμα (αναμένεται να ανακοινωθεί τότε).

Τη Δευτερα 19/8 (είναι κι η τελευταία σχετική μέρα, βάση της προκήρυξης από τη διοργανώτρια) υποβάλεται κι η δήλωση συμμετοχής στην Α1 Ηλείας που πλέον είναι η θέση της ομάδας ενώ πλέον γίνεται κι η έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

- Με πρώτη κίνηση την πρόσληψη προπονητή, θέμα που έκλεισε πολύ σύντομα με τον Ανδρέα Τρυφωνόπουλο να είναι το πρόσωπο με το οποίο θα πορευτεί στον πάγκο ο Αστέρας (έχει και παλιότερες παρουσίες στην ομάδα, είτε ως παίκτης είτε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου).

Το γενικότερο πλαίσιο στο κομμάτι του έμψυχου υλικού στοχεύεται να είναι η απόκτηση κάποιων αξιόλογων "έτοιμων" παικτών οι οποίοι θα πλαισιωθούν από τους νεαρούς ταλαντούχους της ομάδας - προερχόμενους από την Ακαδημία (οι περισσότεροι άλλωστε πήραν ήδη χρόνο συμμετοχής πέρυσι στη Γ' Εθνική).

Παρών στη Γενική Συνέλευση ήταν μεταξύ άλλων και ο γνωστός επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, το ενδιαφέρον του οποίου για το μέλλον του Αστέρα ποτέ δεν εξέλειψε, και μάλιστα ανέφερε ότι θα στηρίξει την ομάδα.

Share