Α1 Ηλείας: Ποιοί δήλωσαν συμμετοχή και ποιοί όχι - Οι υπόλοιπες προθεσμίες Κατηγοριών - ΝΕΟΤΕΡΑ

vodafone pirgou

Η Δευτέρα 7/8 ήταν η τελευταία μέρα της προθεσμίας για τη δήλωση συμμετοχής των ομάδων στην Α1 Ηλείας της νέας σεζόν 2017 - 2018. 

Σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες μέσα από το ρεπορτάζ, (αφού από την ΕΠΣΗ δεν έχει γίνει ακόμα ανακοίνωση) δήλωσαν συμμετοχή 15 από τις 16 ομάδες που έχουν δικαίωμα.

* Μεταξύ αυτών και αυτές που δεν είχαν μέχρι και σήμερα ολοκληρώσει τις διαδικασίες ανάδειξης νέου Δ.Σ. όπως δηλαδή, ο Ηλειακός Λεχαινών (καμιά νεότερη εξέλιξη στο διοικητικό αδιέξοδο), ο Εθνικός Αμπελοκάμπου (που κατά τις τελευταίες πληροφορίες, προχωράει έστω και με καθυστέρηση), κι η Προοδευτική Μανωλάδας (που επίσης παραμένει χωρίς καμιά εξέλιξη στο διοικητικό αδιέξοδο, και κατά πληροφορίες κάποιοι φίλοι της συγκέντρωσαν το χρηματικό ποσό του αντιτίμου για τη δήλωση).

* Αντίθετα, οριστικά δεν δήλωσε συμμετοχή ο Ολυμπιακός Λαμπετίου Πύργου. Στον οποίο, ουδείς άλλος ενδιαφέρθηκε για την ομάδα μετά την αποχώρηση του επί σχεδόν δεκαπενταετία δημιουργού και απόλυτου στυλοβάτη της, Κώστα Ντάβαρη! Κι ο οποίος Κ. Ντάβαρης είχε εδώ και πολύ καιρό δημόσια ξεκαθαρίσει ...εντελώς τη θέση του. Κι ότι είπε, αυτό κι έκανε στο 100%! Με το θλιβερό για το προάστιο του Πύργου, να είναι που δεν βρέθηκε κανείς άλλος, έστω να τη δηλώσει!  

Από τη στιγμή που η μη δήλωση του Ολ. Λαμπετίου έχει γίνει οριστική και επίσημη πλέον, τότε πρώτη επιλαχούσα προερχόμενη από την Α2 είναι η Α.Ε. Πηνείας, που σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΣ Ηλείας, θα κληθεί να πάρει τη θέση!

Και οι μέχρι τώρα ενδείξεις από την Πηνεία είναι ότι πιθανότατα θα δεχτεί τη θέση, αγωνιζόμενη τη νέα σεζόν στην Α1 Ηλείας! Με την ομάδα πλέον να έχει προχωρήσει και στη συγκρότηση νέου διοικητικού σχήματος, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του Iliaoikonomia.gr νωρίτερα σήμερα. Όπου, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, θα συνεχίσουν αρκετά από τα περυσινά στελέχη, και με βοήθειες κι από κάποιους ακόμα, συγκροτούν το νέο σχήμα.

Ο Χαράλαμπος Γαλάνης παίρνει τη θέση του προέδρου, ενώ ο Νίκος Χριστόπουλος θα είναι αντιπρόεδρος, κι ο Γιάννης Αργυρόπουλος γεν. γραμματέας, ενώ ακόμα θα μετάσχουν στο Δ.Σ., ο Πέτρος Μπέκιος, ο Τζίμης Μάρρας, και μερικοί άλλοι. Πολύ σημαντικό θα είναι κι ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Κολοβός (με μεγάλη συνεισφορά και στην προπέρσινη άνοδο αλλά και στην πετυχημένη περυσινή σεζόν, κι ο οποίος αποχώρησε από τη θέση του προέδρου για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, κι έλλειψης χρόνου), θα είναι όσο πιο κοντά μπορεί. Τόσο ως αναπληρωματικό μέλος, αλλά και με οικονομική βοήθεια, όπως πληροφορηθήκαμε.

Οριστική κι επίσημη απάντηση θα δοθεί άμεσα προς την ΕΠΣΗ. 

Ενώ υπενθυμίζεται, αμέσως επόμενος επιλαχών (αν χρειαστεί) είναι ο Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου. 

Η ανακοίνωση

ΝΕΟΤΕΡΑ - Και επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΣ Ηλείας (την Τρίτη 8/8): "Από τις 16 συνολικά ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 DEDALOS SECURITY κατηγορίας, περιόδου 2017-2018, δεν δήλωσε συμμετοχή το σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ. Για την κάλυψη η μη, της κενής θέσης θα επιληφθεί η Ε.Π. και η Ε.Ε./ΕΠΣΗ".

* * * Επίσης, εκδόθηκε πλέον και ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Προκήρυξη των νέων πρωταθλημάτων

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ - ΕΠΣΗ: Όλη η προκήρυξη – Το σύστημα – Πόσοι ανεβαίνουν, πόσοι πέφτουν, ανά ΚατηγορίαΕΔΩ - http://www.iliaoikonomia.gr/content/epsi-oli-i-prokiryxi-systima-posoi-anevainoyn-posoi-peftoyn-ana-katigoria

* * * Οι υπόλοιπες Προθεσμίες για δηλώσεις συμμετοχής Πρωταθλημάτων και Κύπελλου ΕΠΣΗ:

  • Α2 ΕΞΑΡΧΟΣ μέχρι Παρασκευή 11/08

  • Β' ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ μέχρι Παρασκευή 18/08

  • Γ' COUNTERPAIN μέχρι  Παρασκευή 08/09

Share