Α1 Ηλείας: Πως η ΕΠΣΗ αναίρεσε τον ...εαυτό της στο πρόγραμμα αγώνων

Πέμ, 03/28/2019 - 16:36

Για πολλοστή φορά η ..."κακή συνήθεια" της ΕΠΣΗ να αφήνει τις ομάδες να διαλέγουν μόνες τους(!) το πότε θα παίξουν συγκεκριμένα ματς, και το θέμα αυτό να γίνεται αντικείμενο πολλαπλών ...διαπραγματεύσεων, την οδηγεί να κάνει είτε “γκάφες”, είτε τρύπες στο νερό στο τελικό πρόγραμμα. 

Γνωστά, πλήθος προηγούμενων περιστατικών.

Πλέον το πιο πρόσφατο:

Aποφάσισε και γνωστοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 12/3 η ΕΠΣΗ ότι την Τετάρτη 20/3 θα διεξαχθούν οι δυο πρώτοι αγώνες στα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ηλείας, Ολυμπιάδα Γουμέρου - Ολυμπιακός Σαβαλίων και ΠΑΟ Βάρδας - Ξενοφών Κρεστένων.

Αλλά τελικά υπήρξε αλλαγή μόλις λίγες ώρες αργότερα! Και πήγε για την Τετάρτη 27/3 το ΠΑΟ Βάρδας - Ξενοφών Κρεστένων. 

Από κει και πέρα, κι ενώ η ΕΠΣΗ (σωστά) είχε βάλει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου στην Α1 Κατηγορία να γίνουν ίδια μέρα και ίδια ώρα αντίστοιχα οι αγώνες τους, δεν μπόρεσε να τηρήσει ούτε αυτό!

Αφού ενώ για το Σάββατο 30/3 ήταν ορισμένη όλη η 28η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας, τελικά βρέθηκε να μετατίθεται μόνο του για την άλλη μέρα, Κυριακή 31/3 ένα ματς, το Ηλειακός Λεχ. - Ξενοφών Κρεστ. (επειδή ο δεύτερος έπαιξε τον ...μετατιθέμενο αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη 27/3). 

* Γιατί στην πραγματικότητα, το πλήθος τέτοιων μικροεξυπηρετήσεων (με το παραμικρό...) και “μικρορουσφετιών”, δεν οδηγούν βέβαια σε σωστές καταστάσεις στο τέλος!

Ακόμα και σε πολύ απλά θέματα...

Share