Α1 Ηλείας: "Ψάξιμο" και δοκιμές ο Αστέρας Αμαλιάδας

Πέμ, 08/29/2019 - 11:47

Ο Αστέρας Αμαλιάδας διανύει τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του και στο αγωνιστικό κομμάτι κινείται κυρίως σε δυο άξονες ως τώρα.

Αφενός, ο τεχνικός Ανδρέας Τρυφωνόπουλος θέλει να τσεκάρει τους νεαρούς ήδη υπάρχοντες παίκτες προερχόμενους από την Ακαδημία, ώστε να δει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει στο προσεχές πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

Αφετέρου να ξεκαθαριστεί πόση "εξωτερική" ενίσχυση, και σε ποιές θέσεις κ.τ.λ., θα χρειαστεί η ομάδα. Ενώ στο πλαίσιο αυτό θα γίνουν και δοκιμές παικτών, και Ελλήνων και ξένων, ώστε με κάποιους εξ αυτών να προχωρήσει η διαδικασία μεταγραφής τους στην ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό έγινε την Τετάρτη (28/8) και το πρώτο φιλικό δίτερμα με αντίπαλο τους Λέοντες Αμαλιάδας και τελικό σκορ 3-3. Ο Αστέρας προηγήθηκε με δυο τέρματα από τον Έλιοτ, στο 10' και στο 16 (ο Γαλλονιγηριανός αναμένεται να ολοκληρώσει την ένταξη του στην ομάδα τις προσεχείς μέρες, αφού πάντως πρώτα πάρει την ελευθέρας του από την προηγούμενη ομάδα του τον Ολυμπ. Ζαχάρως), ενώ το 3-0 έγινε στο 28'με τον Ζωγόπουλο.

Στο δεύτερο μέρος, με το σχήμα του Αστέρα να μην ανταπεξέρχεται καλά, οι Λέοντες ισοφάρισαν σκοράροντας στο 70' με τον Σάκκο και δυο με τον Λούντζη στο 82' και στο 89' για το τελικό 3-3. 

Αστέρας: Σταθόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Σιούλας, Ι. Ντάβαρης, Κουτσομύτης, Μαρκόπουλος, Σταν, Έλιοτ, Ζωγάκης, Ζωγόπουλος, Γαλάνης, (Μαραθιάς, Δ. Ντάβαρης, Σάκκος, Παρμάκης, Ραμπαβίλας, Ρούτσης, Καραγιάννης, Αντωνόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Εσάι).

Λέοντες: Μαχαίρας, Λαζάροφ, Καμπούρης, Παναγιωτόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Παρασκευόπουλος, Σταμπούλης, Σάκκος, Λούντζης, Μπάκος, Κυριακόπουλος, (Κουρέλας, Αποστολόπουλος, Σκαρτσάνης).

* Από και και πέρα, κάποιες προπονήσεις θα είναι και πρωινές, ενώ για την Πέμπτη και την Παρασκευή είναι προγραμματισμένες αφίξεις κάποιων ξένων παικτών για δοκιμή. 

Εισιτήρια διαρκείας

Σε σχετικό δελτίο τύπου του σωματείου γνωστοποιείται:

"Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 ξεκίνησε. Ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι πάλι εδώ, με στόχο να επιστρέψει δυνατός και πρωταγωνιστής. Πάρε θέση στην εξέδρα και ακολούθησε την ομάδα στο νέο ταξίδι της. Κράτα το όνειρο ζωντανό!
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6934 107507"

Ξεκίνημα για την Ακαδημία

Ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου Αμαλιάδας, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των Ακαδημιών του Αστέρα Αμαλιάδας για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Θα πραγματοποιηθούν εγγραφές, αλλά και η πρώτη προπόνηση. 
Τα ηλικιακά γκρουπ θα είναι τα εξής:

K16: γεν. 2004-05
K14: 2006-07
K12: 2008-09
K10: 2010-11
K8: 2012-13
K6: 2014-15

Share