Α1 Ηλείας: Συνεχίζει προετοιμασία και έκανε μεταγραφές ο Ατρόμητος Καβασίλων

vodafone pirgou

Τις πρώτες μέρες προετοιμασίας του διανύει ο Ατρόμητος Καβασίλων, έχοντας ξεκινήσει προπονήσεις από τις 16 Αυγούστου. Με νέο τεχνικό, ως γνωστόν, τον Αλέξη Γαλάνη. Ενώ προχωράει και στις κινήσεις οριστικοποίησης του ρόστερ για τη νέα σεζόν.

Στην ομάδα έχει ήδη ενταχθεί ο γνωστός κι έμπειρος, 38χρονος (αλλά ...αειθαλής) επιθετικός Χρήστος Μουσερής (με τη μεγάλη θητεία κυρίως στον Ηλειακό Λεχαινών, όπως ήταν και την περυσινή σεζόν εκεί).

Καθώς έχουν αποκτηθεί ήδη και οι, Μάριος Καλουτάς, Βαγγέλης Ντούγκας, (που και οι δυο πέρυσι ήταν στον Αχιλλέα Νεοχωρίου). Ενώ πολύ κοντά είναι η απόκτηση και του Παναγιώτη Ραυτόπουλου (πέρυσι στο Χάβαρι), καθώς και του Μπάχα (πέρυσι στον Ηλειακό Λεχαινών).

Κι εκκρεμούν τουλάχιστον δυο - τρεις ακόμα περιπτώσεις.

- Γίνονται κι ανανεώσεις περυσινών παικτών, όπως οι Παναγιώτης Κωστόπουλος, Ιω. Μενίκου, Χρήστος Χατζηγιάννης, Γιώργος Δημητρίου, ενώ πιθανή είναι και η παραμονή του Νικ. Μενίκου.

Και στις ανανέωσεις αναμένεται να υπάρξει συνέχεια άμεσα.

* Ήδη προγραμματίζονται και τα πρώτα φιλικά ματς (για την προσεχή Παρασκευή με ΑΕ Πηνείας, και στη συνέχεια με Ολυμπ. Σαβαλίων για την άλλη Τετάρτη).

Share