Α2 Ηλείας: Αποδέχεται θέση ο Διγενής Χαριάς

Πέμ, 08/22/2019 - 12:49

Στην προσεχή Α2 Κατηγορία Ηλείας με τα τωρινά δεδομένα (όπως περιγράφηκε κι από προηγούμενο ρεπορτάζ) υπάρχουν τουλάχιστον δυο, και αρκετά πιθανόν να γίνουν και τρεις, κενές θέσεις για να συμπληρωθεί ο αριθμός των 14 ομάδων.

Σε ότι αφορά επόμενους επιλαχόντες από τη Β' Κατηγορία, είναι αρχικά κατά σειρά η Πρόοδος Σαλμώνης κι ο Διγενής Χαριάς. Η πρώτη είναι ακόμα αμφίβολο αν θα δεχτεί (ή όχι), ενώ αντίθετα η ομάδα από την περιοχή της Ωλένης έχει αποφασίσει να δεχτεί θέση. Αφού άλλωστε είχε ανάλογο στόχο από πέρυσι.

Στον Διγενή έχει ήδη εκλεγεί νέο Δ.Σ., με πρόεδρο τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νικολούτσο που θα ηγηθεί διοικητικά. Στις υπόλοιπες θέσεις του σχήματος μετέχουν οι, Αντώνης Βελισσάρης - αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος - γραμματέας, Μέγας Θεοδωρακόπουλος - γεν. αρχηγός, Ιωάννα Νούτση - ταμίας, Βλάσης Αγριδιώτης - έφορος υλικού, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος (του Δημ.) - μέλος.

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο Βασίλη Τραγουστή για την πολυετή προσφορά του στο σωματείο (του οποίου παραμένει ενεργό μέλος).

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά: έχει υπάρξει συμφωνία με τον Τάκη Νικολακόπουλο ο οποίος θα είναι ο προπονητής (έχει θητεύσει και στο παρελθόν στη θέση), ενώ ήδη γίνονται συζητήσεις με παίκτες ώστε να αγωνιστούν στην ομάδα τη νέα σεζόν. Για την προσεχή εβδομάδα έχει προγραμματιστεί κι η έναρξη της προετοιμασίας. 

 

Share