Α2 Ηλείας: Δεν δήλωσαν Χειμαδιό, Χελιδόνια - Ανέβηκε Α1 η Πηνεία, ήρθαν από Β' οι Λέοντες

vodafone pirgou

Το βράδυ της Παρακευής (11/8) όπως ήταν προγραμματισμένο, ολοκληρώθηκε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων στην Α2 Κατηγορία Ηλείας για τη νέα σεζόν. Και σύμφωνα με όσες διασταυρωμένες πληροφορίες υπήρξαν, από τις ομάδες που είχαν δικαίωμα συμμετοχής, ΔΕΝ δήλωσαν ο Κεραυνός Χειμαδιού και ο ΑΟ Χελιδόνια. Επιβεβαιώνοντας έτσι και τις σχετικές ενδείξεις που είχαν καταγραφεί κι από το προηγούμενο διάστημα.

Ο Κεραυνός Χειμαδιού, πιθανότατα, θα δηλώσει συμμετοχή στο πιο κάτω πρωτάθλημα, αυτό της Β' Κατηγορίας. Στο οποίο, βάση κανονισμών μπορεί άλλωστε να μετάσχει κι ως υπεράριθμος ακόμα (όταν μια ομάδα με επιλογή της πάει σε κατώτερη κατηγορία την ίδια σεζόν).

Ο ΑΟ Χελιδόνια, με τα ως τώρα δεδομένα, δεν ήταν να μετάσχει πουθενά...

 - Απο κει και πέρα:

α) Κλήθηκε η ΑΕ Πηνείας και τυπικά από την ΕΠΣΗ, κι αποδέχτηκε τη θέση που έμεινε κενή στην Α1 λόγω Ολυμπιακού Λαμπετίου. Τη διαδικασία δηλαδή που είχαμε ήδη περιγράψει από τα προηγούμενα ρεπορτάζ.

β) Θα κληθούν άμεσα, και τυπικά, οι Λέοντες Αμαλιάδας να δεχθούν μια θέση που ήδη είναι κενή έτσι, στην Α2 Ηλείας. Κι έχουν πει ότι την αποδέχονται.

γ) Θα κληθούν στη συνέχεια, επιλαχόντες της περυσινής Β' για κάλυψη των άλλων κενών στην Α2: ΑΕΚ Πύργου, Διγενής Χαριάς, που είναι οι επιλαχόντες απο τα πλέι οφ ανόδου. Κι αν κάποια δεν δεχτεί, τότε θα κληθούν οι τέταρτοι της κανονικής περιόδου στους δυο ομίλους που είναι οι Κερυανός Βρίνας κι Εθνικός Γερακίου αντίστοιχα (κι αν δεχτούν κι οι δυο, θα πρέπει να γίνει μπαράζ όπως το περυσινό Κακόβατος - Πηνειακός), κ.τ.λ.

 

Share