Α2 Ηλείας: Με αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό ο Λευκός Αστέρας

Τετ, 08/28/2019 - 12:27

Παρά την απογοήτευση από τον περυσινό "άδοξο" υποβιβασμό από την Α1 (που εν πολλοίς προήλθε κι από διάφορες ..."καραμπόλες" άλλων αγώνων στο τελευταίο διάστημα του πρωταθλήματος), στις τάξεις του Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου γίνεται μια υποχρεωτιή ανασύνταξη ενόψει της συνέχειας.

Ο παλαίμαχος παίκτης Δημήτρης Παναγιωτόπουλος συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, ενώ αυτές τις μέρες ξεκίνησε κι η προετοιμασία (το Σάββατο θα γίνει και το πρώτο φιλικό, με τον Αργοναύτη στο Σκουροχώρι).

Από την περσινή ομάδα έχουν αποχωρήσει οι, Βυθούλκας, Λιαρόπουλος, Νεοφώτιστος, Καραντώνης, ενώ σταμάτησε από την ενεργό δράση ο Μουρούτης. Έχουν παραμείνει οι, Βασιλακόπουλος, Χριστακόπουλος, Τσέλος, Μουγκός, Τσιτσιρόπουλος, Ζώης Παναγιωτόπουλος, Καββαδίας, Ρούντα, ενώ υπάρχουν επαφές με κάποια ακόμη στελέχη της περσινής σεζόν για ανανέωση κι αυτών. Αποκτήθηκαν ως τώρα, ο Γιώργος Νικολόπουλος (έχει ξαναπαίξει στην ομάδα) και ο Αντώνης Κανελλόπουλος, που έπαιξαν πέρυσι στον Ολυμπιακό Μυρτιάς. Ενώ θα γίνουν κάποιες προσθήκες ακόμα το προσεχές διάστημα.

Στόχος του Λ. Αστέρα είναι η καλύτερη δυνατή πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α2, χωρίς πάντως υψηλές βλέψεις. 

Share