Α2 Ηλείας: Με Νίκο Γκρίλλα τεχνικό και νέο Δ.Σ. οι Λέοντες Αμαλιάδας

Πέμ, 08/08/2019 - 18:23

Στους Λέοντες Αμαλιάδας, με τη συμμετοχή κάποιων νέων μελών αλλά και των παλιών που "τρέχουν" την ομάδα από τις προηγούμενες σεζόν, συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση για την προσεχή σεζόν 2019-2020 που θα βρει την ομάδα ξανά στην Α2 Κατηγορία. Επανήλθε στη διοίκηση ο Γιάννης Σταυρόπουλος, παλιό μέλος του συλλόγου και τέως αντιπρόεδρος με μεγάλη προσφορά επί σειρά ετών, θέλοντας πάντως να παραμείνει απλό μέλος. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος επίσης νέο μέλος στους Λέοντες, όπως και η Βασιλική Λάλη, ενώ οι υπόλοιποι είναι από την "παλιά φρουρά".
Αναλυτικά:
Πρόεδρος: Διονύσιος Νικολακόπουλος
Αντιπρόεδρος: Αθανάσιος Βυθούλκας
Αντιπρόεδρος: Σεβαστιανός Σαμψούνης
Γραμματέας: Δημήτριος Αβραμόπουλος
Ταμίας: Βασιλική Λάλη
Μέλη: Γεώργιος Αντωνόπουλος, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Βασίλειος Αντωνόπουλος, Ιωάννης Αρβανίτης, Λαμπρινός Πατσαούρας.

Ιατρός ομάδας: Βασίλειος Αντωνόπουλος
Γενικός Αρχηγός: Σεβαστιανός Σαμψούνης

* Ο Νίκος Γκρίλλας θα είναι ο προπονητής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα. Στην ουσία πρόκειται γιά επιστροφή αφού ο Νίκος έχει περάσει πολλά χρόνια στους ΛΕΟΝΤΕΣ, ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως προπονητής της Ακαδημίας. Ο Νίκος Γκρίλλας επιστρέφει και στην Ακαδημία του συλλόγου όπου έχει κάνει εξαιρετική δουλειά επί σειρά ετών.

Ένας από τους κορυφαίους προπονητές του νομού μας, ως γνωστόν, με παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες και με καθοριστική συμβολή στη καριέρα πολλών ποδοσφαιριστών. Ενιππέας Λατζοίου, Αίας Γαστούνης, Ηλειακός Λεχαινών, Πανηλειακός (Νέων), Εθνικός Αμαλιάδας, Χάβαρι είναι κάποιες από τις ομάδες που έχει περάσει ως προπονητής, έχοντας βέβαια και παλιότερη παρουσία στους Λέοντες, και με τεράστια γνωστή καριέρα ως ποδοσφαιριστής βέβαια σε ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟ - ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛ. κλπ. 
Είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και διευθυντής στο Γυμνάσιο Σιμόπουλου.
Διαδέχεται στο πάγκο των Λεόντων τον Θωμά Πατσαούρα (2010-2019), συνάδελφό του και φίλο του.

Share