Α2 Ηλείας: Νέο Δ.Σ., νέος τεχνικός, και έναρξη την Τετάρτη, ο Ηλειακός Λεχαινών

Κυρ, 08/18/2019 - 16:31

Στις τάξεις του Ηλειακού Λεχαινών μετά από πολλές δυσκολίες κι αφού το σωματείο έφτασε κοντά ακόμα και στην απόσυρση, τελικά προχώρησε στη συγκρότηση νέου Δ.Σ. με κύριο "κορμό" την απερχόμενη διοίκηση και με την αναμονή ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν νέες προσθήκες στο Δ.Σ. (οπότε και θα ανακοινωθούν κι αυτές).

Η σύνθεση όπως διαμορφώθηκε με τα τωρινά δεδομένα: 
Πρόεδρος: Αλεξανδρόπουλος Ανδρέας
Γενικοί αρχηγοί: Μηχανός Κώστας και Μουσερής Χρήστος
Γραμματέας: Μπακάλης Νίκος
Έφοροι υλικού: Αναστασοπούλου Αγαθή, Καραμπέλης Νίκος
Μέλη: Ιακωβάκης Άρης, Κράγκαρης Χαράλαμπος, Καρδιανός Σπύρος, Φραντζής Σπύρος, Παναγόπουλος Αλέξης, Ζαπάντης Φραγκίσκος, Αναστασόπουλος Νίκος, Θεοφιλόπουλος Γιάννης

- Το Δ.Σ. ανακοινώνει την συνεργασία του σωματείου με τον προπονητή Γιάννη Καραλάγα. Τον καλωσορίζει στη οικογένεια του Ηλειακού και του εέχεται υγεία, καλή δουλειά και επιτυχίες στο νέο ξεκίνημα της ομάδας.

- Επίσης, ανακοινώνεται ότι η πρώτη συγκέντρωση για την προετοιμασία της νέας σεζόν, όπου το σωματείο συμμετέχει στην Α2 Κατηγορία Ηλείας, θα γίνει την Τετάρτη 21/8/2019, στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο Λεχαινών.
"Καλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές του σωματείου να είναι παρόντες στο πρώτο ραντεβού και τους ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες. Επίσης, ευχόμαστε σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες που θα συμμετέχουν στις τοπικές κατηγορίες του νομού, καλή χρονιά με επιτυχίες".

Share