Α2 Ηλείας: Πήρε την πρωτιά, “σφραγίζει” απευθείας άνοδο, ο Ηλειακός Βαρθολομιού

Κυρ, 03/10/2019 - 14:21

Μετά και την 22η αγωνιστική στην Α2 Κατηγορία Ηλείας, ο Ηλειακός Βαρθολομιού ήδη πήρε την πρώτη θέση. Ενώ γρήγορα (πιθανόν και την επόμενη αγωνιστική) αναμένεται να εξασφαλίσει και μαθηματικά την απευθείας άνοδο, που δεν μπορεί πλέον να την χάσει!

Ο Ηλειακός, μετά και τη νέα δική του νίκη, καθώς και τα άλλα αποτελέσματα ξέφυγε με 14 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο και με 15 από τον τρίτο, της βαθμολογίας. 

- Ενώ υπενθυμίζεται πως, σε περίπτωση που η 1η ομάδα έχει στο τέλος διαφορά ίση ή μεγαλύτερη των τριών (3) βαθμών από τη 2η ομάδα ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια και παίρνει απευθείας θέση ανόδου (και οι αγώνες play offs για τις υπόλοιπες θέσεις, θα διεξαχθούν τότε με την συμμετοχή της 2ης, 3ης, 4ης και 5ης ομάδας). 

Πλέον λοιπόν, και με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, είναι πρώτος ο Ηλειακός Βαρθολομιού με 58 βαθμούς, κι ακολουθούν ο Πέλοπας Πελοπίου με 44 κι η Δάφνη Ανδραβίδας με 43. 

* Η ομάδα λοιπόν που από το περασμένο καλοκαίρι, με πρόεδρο τον Γιάννη Τζήκα κι άλλα δραστήρια στελέχη στο συμβούλιο, και προπονητή τον Μιχάλη Καλαρίτη, ξεκίνησε με αποκλειστικό στόχο τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή στην Α1 Ηλείας, κάνοντας ανάλογη εξαιρετική πορεία, το κατάφερε!

Share