Α2 Ηλείας: Προετοιμάζεται και κάνει νέο ξεκίνημα η Θύελλα Πύργου

Τετ, 09/18/2019 - 17:40

Ένα νέο ξεκίνημα για τη Θύελλα Καταρραχίου Πύργου, στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας Ηλείας πλέον.

Η προετοιμασία συνεχίζεται στο δεύτερο στάδιο της (έχοντας ξεκινήσει εδώ και πάνω από ένα μήνα). Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Γκότση που συνεχίζει στη θέση του προπονητή. Έχοντας και προηγούμενη γνωστή παρουσία στην ομάδα, όπως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Κωστα Μπακάλη με την ομάδα πρωταθλήτρια στη Β' κατηγορία τη σεζόν 2014-15 και έπειτα ξανά πρωταθλήτρια στην Α2 κατηγορία τη σεζόν 2015-16, ενώ ήταν προπονητής και στο μεγαλύτερο διάστημα της περυσινής σεζόν. Επίσης έχει υπάρξει βοηθός προπονητή και προπονητής στη γυναίκεια ομάδα του Πανηλειακού, κι έχει δουλέψει και στον Αλφειό Επιταλίου. 

Στο έμψυχο υλικό υπάρχουν αρκετές προσθαφαιρέσεις. Και με αποχωρήσεις περυσινών παικτών, καθώς και με σημαντικές προσθήκες όπως οι, Κώστας Βαγγόπουλος, Σάκης Κλάδης, Σπύρος Καββαθάς, Λέανδρος Κόκκινος, Γιώργος Καρανικολός, Σάκης Γιούρτας. Ενώ έχουν μείνει αξιόλογοι παίκτες που ήταν και πριν στην ομάδα. 

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Θύελλας για την τρέχουσα πλέον περίοδο 2019-2020, είναι:

Πρόεδρος: Φάμελος Βασίλειος
Αντιπρόεδρος Α': Παναγούλιας Ιωάννης
Αντιπρόεδρος Β': Χριστακόπουλος Πανάγος
Γεν. Γραμματέας: Χηνόπουλος Νικόλαος
Ειδ. Γραμματέας: Θανάσουλας Θύμιος
Ταμίας : Δεσύλλας Γεώργιος
Τεχν. Διευθυντής: Τριγάζης Σάκης
Υπ. Τύπου και Δημ. σχέσεων: Προκόπης Χρήστος
Γεν. Αρχηγός Α': Γκότσης Αθανάσιος
Γεν. Αρχηγός Β': Παναγιωτόπουλος Δημήτριος
Γεν. Έφοροι: Τζεβελέκος Σάκης, Φάμελος Δημήτρης
Μέλη: Πανταζόπουλος Γιώργος, Μπλάθρας Αντώνιος, Στρακόπουλος Σωτήρης, Μπλάθρας Σπύρος 

Τέλος, σε εξέλιξη και στην τελική φάση της βρίσκεται λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας (με προσφερόμενα δώρα από τους χορηγούς: Θανάσουλας Ευθύμιος - Συνεργείο Αυτοκινήτων, Μπλάθρας Σπορ - Αντώνης Μπλάθρας, Διαμαντόπουλος Παναγιώτης - Ποδήλατα – Μηχανήματα). Ενημερώνονται τα μέλη και τους φίλους της ομάδας, καθώς και το φίλαθλο κοινό, που έχουν ήδη προμηθευτεί λαχνούς, ότι η προγραμματισμένη κλήρωση της λαχειοφόρου έχει μεταφερθεί καταληκτικά για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019.

Share