Α2 Ηλείας: Σημαντικά ενισχυμένος και με βλέψεις ο Εθνικός Γερακίου

Πέμ, 08/29/2019 - 12:32

Το πρώτο δεκαήμερο προετοιμασίας ήδη έκλεισε ο Εθνικός, με τις προπονήσεις στο γηπεδο Γερακίου. Η ομάδα εμφανίζεται σαφώς ενισχυμένη αγωνιστικά μέσω πολύ σημαντικών μεταγραφών κι ανανεώσεων.

Διοικητικά υπό την προεδρία Λιαπόπουλου (με ήδη σημαντικό έργο κι από τη σεζόν 2017-2018 της ανόδου από τη Β' κατηγορια στην Α2), και πλαισίωση από όλο το περσινό σχήμα καθώς και καποια νεα μελη με ορεξη για προσφορα (μεταξύ άλλων, Λαμπρόπουλος και Μητρογιάννης συνεχιζουν να προσφέρουν στο σωματείο και φέτος). Προπονητής συνεχίζει ο Στράτος Καλογεράκος. 

Τη σημαντικότερη μεταγραφή όλου του ...πρωταθλήματος ως τώρα έχει κάνει η ομάδα με τον γνωστό ικανό επιθετικό Σάββα Αντωνόπουλο που βέβαια με την τόσο μεγάλη παρουσία του όλα τα χρόνια στο ηλειακό ποδόσφαιρο, κι όχι μόνο, δεν χρειάζεται ...ιδιαίτερες συστάσεις! Ενώ και αμυντικά ενισχύθηκε σαφώς πολύ ο Εθνικός Γερακίου αποκτώντας έναν επίσης γνωστό πολύτιμο παίκτη, τον έμπειρο Γιάννη Ξενόφο που έχει με επιτυχία αγωνιστεί σε ομάδες της Ηλείας και κάνοντας μόνο φίλους από όπου πέρασε.

Ακόμα, εντάχθηκαν στην ομάδα στις μεταγραφές ως τώρα, οι μεσοαμυντικοί Γιάννης Χατζηνικολάου και Θανάσης Τσουραπάς, έχοντας κι αυτοί να προσφέρουν.

Ανανέωσαν παραμονή, όλος ο περσινος "κορμός" κι όλοι οι ντόπιοι οι ποδοσφαιριστες: οι, Μάρκος Μαρκόπουλος (με γνωστή θητεία και σε ανώτερες κατηγορίες), Γιάννης Γιούτσος, Χρήστος Κουντουρας, Χαράλαμπος Τσίγγανος, Σταύρος Μαρκόπουλος, Σταύρος Κότσιφας, Παναγιώτης Γαλανόπουλος, Κώστας Ποντίκης, Δημήτρης Κουτσουράκης, Αντώνης Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Μπουλίκας, Κώστας Τσεριώνης, Βάγιας Λιαπόπουλος, Νίκος Γαργαρώνης, Νίκος Φραγκογιάννης, Γιώργος Βασιλόπουλος, Χρήστος Αστερής.

Share