Ακαδημία Πανηλειακού: Στελεχιακή ενίσχυση με τον Παναγιώτη Παναγούτσο

Τετ, 07/29/2020 - 16:22

Ικανή στελεχιακή ενίσχυση για την Ακαδημία Πανηλειακού, αφού όπως ανακοινώθηκε ο Παναγιώτης Παναγούτσος αναλαμβάνει καθήκοντα Υπευθύνου για την Διοικητική Οργάνωση και Υποστήριξη των τμημάτων υποδομής και της ομάδας Κ-16. Συγκεκριμένα:

"Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε ότι ένα πολύτιμο μέλος της οικογένειας του Πανηλειακού, ο Παναγιώτης Παναγούτσος, αναλαμβάνει στο εξής καθήκοντα Υπευθύνου για την Διοικητική Οργάνωση και Υποστήριξη των τμημάτων υποδομής και της ομάδας Κ-16 του Πανηλειακού που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β' Ε.Π.Σ. Ηλείας, καθώς και για την Αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου της Συντριάδας.

Με κύριο γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας, αποφασίστηκε από κοινού μεταξύ της Διοίκησης του Πανηλειακού και των Υπεύθυνων της Ακαδημίας, Θοδωρή Βαγγόπουλου και Κώστα Μπακάλη, ότι ο Παναγιώτης αποτελεί τον πλέον κατάλληλο άνθρωπο για την συγκεκριμένη θέση, καθώς χάρη στη διάθεσή του για δημιουργία και προσφορά και το πνεύμα συνεργασίας που τον διακρίνουν, αναμένεται να αποτελέσει έναν πολύτιμο και απαραίτητο συνεργάτη για τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές της ερυθρόλευκης Ακαδημίας".

Επίσης, με αφορμή την ημέρα της ανακοίνωσης (28/7) όλοι ευχήθηκαν στον Παναγιώτη "καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, πάντα με υγεία και διάθεση συνεισφοράς στην ομάδα και την πόλη μας", καθώς παράλληλα, και "χρόνια πολλά" καθώς ήταν και η μέρα εορτής των γενεθλίων του.

Share