“Ακροβάτης”: Μια ... “όαση καλαισθησίας και δροσιάς” στον Πύργο!

Κυρ, 07/08/2018 - 16:24

 

Διανύοντας πλέον το δεύτερο μήνα λειτουργίας του, πραγματικά δίνει το στίγμα του ότι έχει δημιουργηθεί κάτι νέο και διαφορετικό στον Πύργο!

Ο “Ακροβάτης” στην κεντρική πλατεία της πόλης (πρώην Rex) είναι σαφέστατα ένας χώρος που ανταποκρίνεται τόσο στο ύφος της νέας επιχείρησης όσο και στις απαιτήσεις του κόσμου! 

Ο νέος χώρος είναι πολύ όμορφος, καλαίσθητος και “ζεστός”, αποτελώντας όμως ταυτόχρονα και όαση ...δροσιάς (τόσο μεταφορικά, όσο και κυριολεκτικά), εν μέσω της συνολικά εξαιρετικής ατμόσφαιρας του.

Με το στυλ του να είναι εντυπωσιακό, με αρμονικούς συνδυασμούς χρωμάτων, με άνεση και ευρυχωρία. 

Ο «Ακροβάτης» εκτός από υπηρεσίες καφέ, λειτουργεί και ως εστιατόριο και μπυραρία, χρησιμοποιώντας σε όλα ποιοτικά προϊόντα.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον μεγαλύτερο χώρο ψυχαγωγίας στον Πύργο κι ο οποίος έχει μάλιστα τις προδιαγραφές ώστε σε λίγους μήνες να λειτουργεί και με έναν ακόμα διαφορετικό τρόπο. Αφού άλλωστε ο συνολικός χώρος ως τώρα είναι διαχωρισμένος αλλά έπειτα θα λειτουργεί κι ως ενιαίος με το υπόλοιπο εσωτερικό κομμάτι που ακόμα δεν έχει φανεί…

Με δυνατότητα μάλιστα και πραγματοποίησης “ζωντανών” μουσικών δρώμενων, καθώς και δυνατότητα παρακολούθησης καλλιτεχνών και συναυλιών σε βραδυνές ώρες. Που θα προσφέρουν μια διαφορετική αίσθηση, ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο τις νύχτες όλων! 

Ο «Ακροβάτης» είναι μια επιλογή που ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και ήδη έχει γίνει και απόλαυση του καλοκαιριού που διανύουμε, στην καρδιά του Πύργου.

Όπως είναι επίσης φυσικό η λειτουργία του νέου καταστήματος, έχει προσδώσει μάλιστα περισσότερη «ζωή» και κίνηση κι ευρύτερα στην κεντρική πλατεία της πόλης.

 

 

Share