Αλεξιπτωτιστής άρχισε να πυροβολεί μέσα σε στρατόπεδο στα Χανιά!

Δευ, 06/25/2018 - 14:13

 

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στη 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στα Χανιά. Ενας οπλίτης - λοκατζής - αλεξιπτωτιστής, ενώ ήταν σκοπός εγκατέλειψε ξαφνικά τη σκοπιά του και για άγνωστο λόγο άνοιξε πυρ με το στρατιωτικό όπλο του, πυροβολώντας στον αέρα, την ώρα που το στρατόπεδο ήταν γεμάτο από συναδέλφους του και στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος οπλίτης επιχείρησε να διαφύγει με αυτοκίνητο μετά το επεισόδιο ωστόσο οι άνδρες της ασφάλειας του στρατοπέδου και άλλα στελέχη τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν, ενώ τώρα ερευνώνται οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή του την πράξη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες. 
 
Η ανακοίνωση του ΓΕΣ 
 
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, ο ΣΤΡ(ΚΔ) Α.Π της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης ΜΑΛ στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφ. Ανθλγού «Νικολάου Αποστολάκη», και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρις στιγμής αιτία, εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα) και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Του γεγονότος, επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές. Ο εν λόγω στρατιώτης συνελήφθη από την ΕΛΑΣ. Η διερεύνηση του θέματος συνεχίζεται από τα αρμόδια όργανα.
Share