Αλέξης Καστρινός: Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού - Είμαι στην διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο-φωτο)

Κυρ, 01/27/2019 - 14:12

Ομιλία στο κατάμεστο Κουρβισάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός. Ξεκινώντας ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και τους απλούς πολίτες που τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια μεγάλα έργα για όλο τον δήμο. Αναφέρθηκε σε όλα τα έργα που ο δήμος είτε είναι στο στάδιο της σύμβασης, είτε βρίσκονται υπό εκτέλεση καθώς και αρκετά έργα τα οποία δημοπρατούνται άμεσα. Μίλησε για όλη του την πορεία ως δήμαρχος, αρχικά ως Δήμος Γαστούνης και έπειτα ως Δήμος Πηνειού οπου και στόχος του ήταν να πραγματοποιήσει έργα πνοής για τον Δήμο. "Ενταχθήκαμε σε όλα τα προγράμματα που υπήρχαν, κερδίσαμε κάθε ευρώ που υπήρχε προς όφελος των δημοτών μας. Μέχρι της 31/8/2019 που ολοκληρώνεται η θητεία μου ως δήμαρχος, θα προσφέρω τα πάντα στον Δήμο" είπε χαρακτηριστικά. Έργα που δεν έγιναν μόνο στην περιοχή της Γαστούνης αλλά έργα πνοής που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται σε όλον τον Δήμο Πηνειού.

Συνεχίζοντας ανέφερε την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Εξέφρασε την πεποίθησή του οτι όλοι οι πολίτες του Δήμου Πηνειού θα βοηθήσουν και θα στηρίξουν τον συνδυασμό και το πρόσωπο που θα ηγηθεί της παράταξης έπειτα απο δημοκρατικές διαδικασίες.

Όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις που υπάρχουν για το αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής με την Ν.Δ., είπε οτι είναι στην διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη....

Περισσότερα σε νεότερη ανάρτηση 

 

 

Share