Αλλού κάνει άμεσες απονομές και στα γήπεδα η ΕΠΣΗ, κι αλλού όχι (π.χ. Πανηλειακός)!

Κυρ, 06/10/2018 - 22:08

 

Η ΕΠΣ Ηλείας ως διοργανώτρια των τοπικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, σε αντίθεση με την περυσινή σεζόν, έσπευσε φέτος κι έκανε το αυτονόητο στους περισσότερους από τους πρωταθλητές.

Βράβευσε τους πρωταθλητές Α1 (Νίκη Τραγανού), Α2 (Αίας Γαστούνης) και Γ' (Άρης Λανθίου) με τη λήξη του κάθε πρωταθλήματος! Μάλιστα στον Αίαντα και τον Άρη, έδωσαν τα έπαθλα, μετά τον τελευταίο αγώνα τους (φωτό από την απονομή στην ομάδα του Λανθίου), ενώ στη Νίκη λίγες μέρες μετά στην πανηγυρική εκδήλωση που έκανε η ομάδα στο δημοτικό διαμέρισμα της.

- Έτσι τα πράγματα μπήκαν φέτος στην ορθή βάση τους, αφού είναι αδιανόητο να δίνονται κύπελλα και μετάλλια ακόμα και εννιά - δέκα μήνες μετά (δηλαδή την επόμενη χρονιά)! Και όχι σε φυσικούς χώρους, αλλά σε μια αίθουσα ξενοδοχείου με κοπή πίτα της ...νέας χρονιάς!

Όπως έγινε στους περυσινούς πρωταθλητές και μεταξύ άλλων στον Πανηλειακό, που μετά έτρεχε να στείλει τα μετάλλια σε παίκτες που πλέον είχαν βρεθεί τότε ακόμα κι εκτός Νομού (π.χ. Βλαχόπουλος στην Κυπαρισσία, κ.α.), ενώ ο Αμπελώνας που στη συνέχεια αποχώρησε από τη δράση λόγω προβλημάτων, δεν πρόλαβε καν να “γευτεί” την προηγούμενη επιτυχία του, κ.τ.λ.

- Ελπίζεται ότι οριστικά η ΕΠΣΗ να άκουσε τις φωνές της λογικής, και να καθιερώσει ξανά τις ...επίκαιρες απονομές (κι όχι κατ' επιλογή ή με διαφορετικά “μέτρα και σταθμά” για τα σωματεία)...

Share