Αμαλιάδα: Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Αθανασίου

Κυρ, 01/19/2020 - 10:03

Με λαμπρότητα και συμμετοχή των τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου εορτάστηκε χθες στην Αμαλιάδα  ο πολιούχος της πόλης Άγιος Αθανάσιος.

Το πρωί τελέστηκε ο Όρθρος και Πολυαρχερατική Θεία Λειτουργία με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανού,  του Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ και των Επίσκοπων Μεσαορίας (Κύπρου) κ. Γρηγόριο, Θαυμακού κ. Ιάκωβο και Ωλένης κ. Αθανάσιο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας σε κεντρικούς δρόμους της Αμαλιάδας, συνοδεία της Φιλαρμονικής Αμαλιάδας και στρατιωτικού αγήματος της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν οι βουλευτές Κώστας Τζαβάρας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Διονύσιος Καλαματιανός και Μιχάλης Κατρίνης, ο πρώην βουλευτής Γιάννης Κουτσούκος και ο πολιτευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Βλαγκούλης, οι αντιπεριφερειάρχες Ηλείας και Αγροτικής Πολιτικής Βασίλης Γιαννόπουλος και Θοδωρής Βασιλόπουλος, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, το Δημοτικό Συμβούλιο Ήλιδας, ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος, οι εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και άλλοι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, περιλαμβάνονται οι Ανδρέας Νικολακόπουλος, ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΝΟΣ, Stauroula Gouvitsa και Κωνσταντίνος Τσεριώνης, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώρος

Share