Ανδρέας Νικολακόπουλος: Καληνύχτα σας, κύριε Τσίπρα…

Παρ, 06/14/2019 - 10:00

Αν κοιτούσε κανείς γύρω του, το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας, ή έριχνε μια βιαστική ματιά στα κοινωνικά δίκτυα, θα απορούσε με την ένταση και το εύρος του κλίματος ευφορίας και πανηγυρισμών. Λες και καταγράψαμε μια μεγάλη εθνική ή συλλογική επιτυχία σε κάποιο άθλημα.

 

Η επιτυχία ήταν και συλλογική και εθνική, γιατί όλοι μαζί τα καταφέραμε, με την ψήφο μας στις πρόσφατες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και η επιτυχία δεν αφορούσε κάποιο άθλημα. Αφορούσε την ίδια τη ζωή μας. Το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

 

Η αφορμή για τους πανηγυρισμούς ήταν φυσικά η ανακοίνωση της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών για τις 7 Ιουλίου, μετά τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ένα απέραντο «επιτέλους τέλους», πλανιόταν πάνω από όλη τη χώρα. Και αυτό από μόνο του λέει πολλά.

 

Η αποχώρηση του κ. Τσίπρα από την εξουσία, ως αποτέλεσμα και φυσική εξέλιξη της ηχηρής αποδοκιμασίας του από την ελληνική κοινωνία στις πρόσφατες κάλπες, είναι μια ευχάριστη στιγμή για τον τόπο μας. Και γίνεται περισσότερο αισιόδοξη για το μέλλον, επειδή ανοίγει το δρόμο για την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εξουσία.

 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες. Για να βάλει φρένο στον εθνικό διχασμό. Για να κλείσει τις πληγές που άνοιξαν ο κ. Τσίπρας και η εμφυλιοπολεμική υστερία της κυβέρνησής του.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκινάει από την αρχή, για να βάλει σε τάξη την Ελλάδα. Να αναδείξει τις καλύτερες πτυχές της κοινωνίας μας, να δώσει ζωτικό χώρο για να αναδειχθούν σε δημιουργικές δυνάμεις, να αλλάξει το υπόδειγμα οικονομικής δραστηριότητας, με έμφαση στις επενδύσεις και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

 

Αυτή την καλύτερη Ελλάδα αξίζουμε. Και θα τη ζήσουμε, με την ψήφο εμπιστοσύνης μας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών,  Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας και μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης και Διαφάνειας της Νέας Δημοκρατίας..

 

 

 

 

Share