Αντ. Καράμπελας: Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο Δήμο Πύργου

Τετ, 03/07/2018 - 15:13

 

«Θα είμαι υποψήφιος και στις επόμενες δημοτικές εκλογές και η πόρτα μου για συνεργασίες θα είναι πάντα ανοιχτή. Ωστόσο, δεν πρόκειται να συνεργαστώ με τους κολοτουμπες». Τα πο πάνω ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Πύργου, ο πρώην Αντινομάρχης, πρώην Αντιδήμαρχος Πύργου και επικεφαλής της παράταξης «Πύργος, Εργο Πολιτών» Αντώνης Καράμπελας.

Ο κ. Καράμπελας αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της ενίσχυσης του ΤΕΙ αλλά και της δημιουργίας ΑΕΙ στον Πϋργο, επικρίνοντας για αδράνεια τη δημοτική αρχή και, ακόμη, αναφέρθηκε στα θέματα αγροτικής οδοποιίας, λέγοντας ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα, ενώ χαρακτηριστικά τόνισε ότι υπάρχει έργο ενταγμένο στο Ταμείο Μολυβιάτη και δημοπρατημένο εδώ και πολλούς μήνες και αφορά το δρόμο Ωλενας – Καράτουλα, το οποίο περιέργως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει.

Τέλος χαρακτήρισε πολύ θετική τη δημιουργία πολιτιστικού κέντρου στις αποθήκες του ΑΣΟ με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και επεσήμανε ότι θεωρεί αυτονόητη τη συμμετοχή του δήμου Πύργου στον φορέα που θα το λειτουργήσει.

Share