Από 15 Οκτωβρίου η φετινή (32η) Εμποροπανήγυρη Στρεφίου

Τρί, 10/03/2017 - 13:52

 

Η ετήσια εμποροπανήγυρη Στρεφίου θα λάβει χώρα και φέτος, στον ίδιο χώρο που διενεργείται κάθε χρόνο, με επίσημη διάρκεια από 15 Οκτωβρίου έως και 21 Οκτωβρίου και η επίσημη έναρξη με εγκαίνια θα γίνει την Κυριακή 15/10 στις 19.00.

Ένας εμπορικός θεσμός, καθιερωμένος πλέον όχι μόνο για την ευρύτερη περιοχή αλλά γενικότερα για το Νομό (που η φετινή θα είναι η 32η), με τις ανάλογες προετοιμασίες που ήδη ξεκινούν με την στήριξη της δημοτικής αρχής, και κυρίως με τη συμμετοχή εκατοντάδων μικροπωλητών και την τεράστια παρουσία του αγοραστικού κοινού.

Στην Eμποροπανήγυρη Στρεφίου όπως έχει καθιερωθεί, θα προσφέρονται διάφορα είδη ένδυσης, υπόδυσης, εξοπλισμού σπιτιού, διακόσμησης, παιχνίδια – αξεσουάρ, και άλλα, πάντα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Επίσης στο χώρο θα λειτουργούν, εστιατόριο, μπαρ, το μεγάλο λούνα παρκ, πάγκοι με παραδοσιακά γλυκά, λουκουμάδες και χαλβά, καθώς κι άλλους γλυκούς αλλά και αλμυρούς «πειρασμούς».

Σε μια από τις μεγαλύτερες εμποροπανήγυρεις, τόσο σε επίπεδο Πελοποννήσου όσο και γενικότερα, δεν θα μπορούσε να λείπει και το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Για μία ακόμα χρονιά όλοι όσοι βρεθούν στον χώρο της εμποροπανήγυρης θα έχουν την ευκαιρία και να διασκεδάσουν.

Την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών πωλητών υπαιθρίων αγορών κρατών μελών Ευρωπαϊκής Ένωσης» (θα αναλάβει να κατασκευάσει  το στέγαστρο της Εμποροπανήγυρης, ενώ θα φέρει την ευθύνη της όλης διοργάνωσης, με υπεύθυνη την Κασσιανή Λαγανά και συνεργάτη της την Ανδριάννα Γεωργιοπούλου).

Ήδη οι προετοιμασίες στο χώρο έχουν ξεκινήσει αυτές τις μέρες.

Share