Αρχίζει το Σάββατο η 18η Ανθοκομική Έκθεση στην Αμαλιάδα - Πολλά εκθέματα και εκπλήξεις για τα παιδιά

Τετ, 05/16/2018 - 19:38

 

Στην τελική ευθεία για τηνέναρξη της βρίσκεται η μεγάλη γιορτή των λουλουδιών στην Αμαλιάδα. Η Πανηλειακή Ανθοκομική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί για 18η συνεχόμενη χρονιά και θα περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και πολλές εκπλήξεις (και για τα παιδιά).

Και φέτος θα φιλοξενηθεί στην πλατεία Ανεμομύλου στην Αμαλιάδα, που για δέκα ημέρες θα μετατραπεί σε επίγειο παράδεισο χρωμάτων και αρωμάτων. Με έναρξη αυτό το Σάββατο 19 Μαΐου, οπότε προγραμματίζονται και τα εγκαίνια, και θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 28 Μαΐου.

Οι εκθέτες θα είναι περισσότεροι από πέρυσι, και εκτός από τα περίπτερα με τα λουλούδια και τα φυτά, θα υπάρχουν περίπτερα με προτάσεις για τον κήπο και το μπαλκόνι, καθώς επίσης περίπτερα με διακοσμητικά, χειροποίητα κοσμήματα και διάφορα άλλα είδη.

Αυτά σε ότι αφορά το εκθεσιακό μέρος, γιατί η φετινή έκθεση θα περιλαμβάνει και πολλές παράλληλες δράσεις για μικρούς και μεγάλους, εκθέσεις ζωγραφικής και ανάλογες δραστηριότητες, καθώς επίσης πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα για όλους. 

Πολύ σημαντικό κι ότι θα υπάρχει χώρος λούνα παρκ, καθώς επίσης για τα παιδιά φουσκωτά παιχνίδια καθώς και Καρουζέλ.

Η κάθε ημέρα θα είναι διαφορετική, ενώ ενεργή δράση θα έχουν και πολλοί σύλλογοι του δήμου Ήλιδας. 

Τέλος, και φέτος έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη πλέον Ιππική παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την προτελευταία ημέρα της έκθεσης, δηλαδή την Κυριακή 27 Μαΐου.

Share