Αστέρας Αμαλιάδας: Ο Σούλης Παπαδόπουλος νέος τεχνικός

Δευ, 12/11/2017 - 22:20

Ένα ακόμα πολύ έμπειρο και σημαντικό όνομα στο χώρο, ήταν η επιλογή που έκανε ο ισχυρός άνδρας του φετινού φιλόδοξου Αστέρα, Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος έκλεισε για νέο τεχνικό στον Αστέρα Αμαλιάδας τον Σούλη Παπαδόπουλο. Ο οποίος αναλαμβάνει από την Τρίτη (12/12) άμεσα τα νέα του καθήκοντα.

Δόθηκε κι η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες τεχνικούς, με εμπειρίες από τη Σούπερ Λιγκ, αλλά και τη Φούτμπολ Λιγκ.

Τη συμφωνία έκλεισε ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου, ο οποίος ανέπτυξε το πλάνο και τους στόχους της ομάδας στον Σούλη Παπαδόπουλο, πράγμα το οποίο έπεισε τον Έλληνα τεχνικό να δεχθεί να αναλάβει.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, θα βρεθεί αύριο στην πόλη μας συνοδευόμενος από τον Βαγγέλη Αγγελή, προκειμένου να αναλάβει τα νέα καθήκοντά του στην ομάδα μας.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία στην Προοδευτική, σε πολύ νεαρή ηλικία, ξεχωρίζοντας άμεσα όμως για την ιδιαίτερη έφεση και το ταλέντο του στο δύσκολο αυτό επάγγελμα. Εργάστηκε ως προπονητής της Προοδευτικής στην Α΄ Εθνική.

Παρά τον υποβιβασμό με τη λήξη της περιόδου 1999-00, παρέμεινε και έπειτα από δύο σεζόν στη Β’ Εθνική (2000-01 και 2001-02), επανέφερε την Προοδευτική στη μεγάλη κατηγορία. Η επόμενη σεζόν έφερε την καταξίωσή του και την καθιέρωση. Στην Α’ Εθνική παρέμεινε για τις δύο επόμενες συνεχόμενες σεζόν (2002-03 και 2003-04).

Ο Σούλης Παπαδόπουλος, μέχρι σήμερα, έχει εργαστεί στην Κύπρο, αλλά και σε ομάδες της χώρας μας, όπως ο Πανηλειακός, ο Βύζας Μεγάρων, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Πιερικός, το Αιγάλεω, η Ρόδος, η Βέροια, ο Ηρακλής, η Δόξα Δράμας, τα Χανιά, η Λαμία και η Λάρισα και ο Εργοτέλης.

Καλωσορίζουμε τον κ. Παπαδόπουλο στην οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας, του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και ελπίζουμε ο ερχομός του, να συνδυαστεί με τις επιτυχίες που προσδοκά ο κόσμος της ομάδας μας».

Στην περυσινή σεζόν, συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2017, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη Ηρακλείου που αγωνιζόταν στην Γ' Εθνική και πρωταγωνιστούσε για την άνοδο, αναλαμβάνοντας παράλληλα για πρώτη φορά τότε σύλλογο της Γ' Εθνικής (η δεύτερη είναι τώρα). Με τον Εργοτέλη κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής και τελικά κατάφερε να τον προβιβάσει κατηγορία. 

Share