Αστέρας Αμαλιάδας: Παίζει ένα από τα τελευταία "χαρτιά" του την Κυριακή

Παρ, 11/16/2018 - 20:59

Μπορεί το πρωτάθλημα Γ' Εθνικής να μην έχει ακόμα προχωρήσει τόσο πολύ, αλλά ο Αστέρας έχει τις γνωστές ιδιαιτερότητες που στο έτσι κι αλλιώς, όχι μεγάλο σε διάρκεια πρωτάθλημα, τον έχουν ήδη φέρει σε έντονη πίεση για βαθμούς

Ως γνωστόν η "ταλαιπωρημένη" φετινή ομάδα, ουσιαστικά παρατημένη από τη μεγάλη πλειοψηφία Αμαλιαδιτών παραγόντων και φιλάθλων, μετράει σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, και δεν έχει ακόμα πετύχει νίκη (η μοναδική που δεν έχει ακόμα τρίποντο στον 6ο όμιλο, και ουραγός αντίστοιχα με μόνο 2 βαθμούς ως τώρα).

Βέβαια, ακόμα οι συντελεστές της παλεύουν και προσπαθούν και δεν εγκαταλείπουν τη μάχη. Έτσι θα πάνε στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς, για την 8η αγωνιστική του 6ου ομίλου, απέναντι στον Πανμοβριακό Ριόλου, στο γήπεδο Κάτω Αχαίας (ώρα 3.00) που ως γνωστόν χρησιμοποιεί σαν έδρα η νεοφώτιστη ομάδα από τον γειτονικό Νομό. Έχοντας δηλαδή ανάγκη για ένα θετικό αποτέλεσμα (που αντίστοιχα θα κρατάει μέσα στη ζώνη και τον αντίπαλο τους για να μην ξεφύγει), αλλά και με θέληση να παλέψουν για να το πάρουν.

Ο τεχνικός Θοδωρής Γκάτζιος, προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του και ταυτόχρονα δούλεψε μαζί τους κάποια συγκεκριμένα πράγματα στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας. Ευελπιστώντας να βγουν αυτά και εντός γηπέδου στο προσεχές ματς. 

 

Share