Αστέρας: Εμπλοκή για νέα διοίκηση και απόσυρση του κλεισμένου τεχνικού

Τετ, 07/29/2020 - 19:26

Κι ενώ μετά τη Συνέλευση της περασμένης εβδομάδας φαινόταν να μπαίνει στην τελική ευθεία η ανάδειξη του νέου Δ.Σ. στον Αστέρα Αμαλιάδα, τελικά υπάρχει εμπλοκή και το θέμα έχει ...κολλήσει!

Υπενθυμίζεται πως από τις αρχές του μήνα περίπου, ο Βασίλης Χριστοδουλόπουλος έχει αναλάβει σχετική πρωτοβουλία κι έχει μιλήσει με πολλούς, ενώ στη συνέλευση ενημέρωσε τα παρευρισκόμενα μέλη του Αστέρα για τα ως τώρα αποτελέσματα στις πρωτοβουλίες αυτές, ενώ επεσήμανε πως στην Α1 Κατηγορία της νέας σεζόν ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό, κάτι που απαιτεί συγκεκριμένο πλάνο, αλλά και κυρίως συγκεκριμένο προϋπολογισμό.

* Το απόγευμα της Τετάρτης 29/7, ο Γιώργος Λαγός που είχε συμφωνήσει προφορικά για να αναλάβει ως τεχνικός με τη νέα διοίκηση, γνωστοποίησε την επόσυρση του:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Βασίλη Χριστοδουλόπουλο και τους ανθρώπους του Αστέρα, για την τιμή που μου έκαναν να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια της ιστορίας του Αστέρα Αμαλιάδας με στόχο τον πρωταθλητισμό!!! Μια προσπάθεια έντιμη, με πλάνο και πρόγραμμα, στην οποία όμως δεν φτάνει η καλή διάθεση ορισμένων...

Τα εμπόδια ήταν πολλά... Όπως και τα προβλήματα... Το κυριότερο ο χρόνος που περνά και χάνεται...

Εύχομαι στον Αστέρα Αμαλιάδας να βρει τον δρόμο του καθώς η επόμενη μέρα σίγουρα δεν είναι εύκολη, θέλει προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους της πόλης με πράξεις, έργα και θα πω στον φίλο Βασίλη, καθώς έκανα έναν αληθινό φίλο όλο αυτό το διάστημα, εις το επανιδείν!!!".

 

Share