Αστέρας: Ήρθε κι ανέλαβε ο Θοδ. Γκάτζιος - Βγαίνουν δελτία στους νέους ξένους

Πέμ, 11/08/2018 - 22:34

 

Ο Θοδωρής Γκάτζιος, νέος τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας (στην κίνηση που υπάρχει πλέον στον πάγκο από το απόγευμα της Τετάρτης 7/11 όταν κι έγινε απομάκρυνση του Ηλία Φωτόπουλου, με απόφαση των ανθρώπων της ομάδας σε μια προσπάθεια για “αλλαγή πραγμάτων”, όπως ανεπίσημα αναφέρθηκε), έκανε την πρώτη προπόνηση το μεσημέρι της Πέμπτης.

Πλέον η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με τον νέο τεχνικό την Παρασκευή και το Σάββατο, για το ματς της Κυριακής (Στάδιο Αμαλιάδας, ώρα 3.00, κεκλεισμένων των θυρών λόγω υπολοίπου τιμωρίας, κι αυτή είναι η δεύτερη αγωνιστική από τις τέσσερις συνολικά), απέναντι στον Διαγόρα Βραχνείκων. Για την 7η αγωνιστική στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Και με μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη (που θα φτάσει στους πέντε βαθμούς την ομάδα και θα την διατηρήσει γερά στο "παιχνίδι" της παραμονής). 

- Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός του Αστέρα Αμαλιάδας έκανε ο Θ. Γκάτζιος αναφέροντας: «Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου που πάντα ενδιαφέρεται για την ομάδα, και δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είναι ένας άνθρωπος στον οποίο τρέφω απεριόριστη εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Πέρασα εξαιρετικά πέρυσι όσο βρέθηκα στον Αστέρα και αυτά που ζήσαμε ήταν μοναδικά. Αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις από την Αμαλιάδα, ο κόσμος με αγάπησε και αυτό το εισέπραξα. Ήδη από την πρώτη προπόνηση κιόλας, αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο κοντά μας και αυτό δείχνει πολλά.

Ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι μια ομάδα η οποία υπέστη τρομερή αδικία πέρυσι. Κέρδισε πανάξια την άνοδο και δικαιούνταν να αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που έφυγα. Βεβαίως τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι σαφώς διαφορετικά. Νέα πρόσωπα στην ομάδα, νέοι στόχοι. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Όμως θα προσπαθήσουμε πολύ για να πετύχουμε». 

- Τέλος, ολοκληρώνεται η έκδοση δελτίων για τρεις από τους νέους ξένους παίκτες της ομάδας (που αποκτήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο φινάλε των μεταγραφών). Και εντός της Παρασκευής θα οριστικοποιηθεί, με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, πως θα είναι κι αυτοί διαθέσιμοι για το ματς της Κυριακής.

Share