Αστέρας: Παρελθόν κι ο Παναγόπουλος από τον πάγκο - Η συνέχεια

Τετ, 02/06/2019 - 19:23

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Αμαλιάδας ο Κώστας Παναγόπουλος μέχρι πρότινος εκτελών χρέη τεχνικού (και βοηθός νωρίτερα, επί Γκάτζιου), ο οποίος όπως έγινε γνωστό υπέβαλε την παραίτησή του ήδη μετά τη λήξη του παιχνιδιού την Κυριακή απέναντι στη Βάρδα. Χωρίς πάντως οι λόγοι να γίνουν (ως τώρα) γνωστοί.

Τέσσερις λοιπόν προπονητές ήδη στη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος έχουν περάσει κι έχουν αποχωρήσει από τον ταλαιπωρημένο και με πολλά προβλήματα εξ αρχής, Αστέρα, οι Κλάδης, Φωτόπουλος, Γκάτζιος και Παναγόπουλος (ενώ στην αρχή της προετοιμασίας για λίγες μέρες ήταν κι ο Τσιγαρίδας, όταν πήγαν να εμπλακούν διοικητικά οι Γκάμαρης, Κονδύλης)... 

Η ομάδα των Βυσσινί, πλέον συνεχίζει γι' αυτές τις μέρες με τον Φίλιππο Μαρκόπουλο, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.

* Σε ότι αφορά την αγωνιστική συνέχεια, στο πρωτάθλημα Γ' Εθνικής και τον 6ο όμιλο, έχει ρεπό αυτή την Κυριακή για τη 18η αγωνιστική ο Αστέρας.

Τα νέα παιδιά του οποίου θα έχουν την ευκαιρία έτσι να αγωνιστούν σε ένα φιλικό που προγραμματίζεται, απέναντι στον Μυρσιναϊκό (ομάδα Β' Ηλείας).

Από κει και πέρα, έστω μόνο με τα νέα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία, και που πλέον μόνο αυτά απαρτίζουν την ομάδα, παραμένει σταθερή η απόφαση των όσων λίγων έχουν απομείνει να ασχολούνται με την ομάδα, ώστε αυτή να ολοκληρώσει το φετινό πρωτάθλημα.

Και παρότι η ομάδα παραμένει σταθερά τελευταία, κι έχει βέβαια από καιρό υποβιβαστεί, να δώσει ευκαιρίες κι εμπειρίες σε αυτούς τους νεαρούς, ώστε να αποτελέσουν έναν αγωνιστικό “κορμό” με υποσχέσεις για το μέλλον...

Share