Αστέρας: "Πάτησε" Αμαλιάδα ο Μαρουκάκης – “Με εξέπληξε η οργάνωση που βρίσκω” - Και στα Τρίκαλα ο Αγγελής

Ο Ματθαίος Μαρουκάκης, η μεγάλη μεταγραφική "βόμβα" (ως τώρα) του Αστέρα Αμαλιάδας, ήρθε στην πόλη και είχε την πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας και με το νέο του περιβάλλον. 

Ένας πολύ ικανός κι εγνωσμένης αξίας επιθετικός παίκτης, ειδικά γι' αυτή την κατηγορία, και σαφώς μεγάλο όνομα (αφού έρχεται από τη Σούπερ Λίγκα, ενώ είχε πολύ σημαντική και γνωστή παρουσία και στη Φούτμπολ Λιγκα. Η πολύ μεγάλη αυτή μεταγραφή που υλοποιήθηκε με ενέργειες του μεγάλου φετινού χορηγού του Αστέρα, επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου 

Πλάι του στη φωτό, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Αθανασούλης, για το τυπικό καλωσόρισμα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας. Θα κάνω από την πλευρά μου ό,τι μπορώ για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της.

Ευχαριστώ τον κ. Παπαγεωργίου και την οικογένεια του Αστέρα για τη στήριξή τους.

Μακάρι με τα γκολ μου να βοηθήσω την ομάδα.

Δεν περίμενα οι εγκαταστάσεις εδώ να είναι τόσο καλές. Γενικά δεν περίμενα σε αυτό το επίπεδο μια ομάδα να είναι τόσο οργανωμένη όπως ήδη βλέπω. Αυτό θα με βοηθήσει. Σε ένα υγιές περιβάλλον όπως εδώ, εύχομαι να κάνω μια πάρα πολύ καλή χρονιά.
Ποτέ δεν μπορείς να προεξοφλήσεις το αποτέλεσμα. Ωστόσο κάθε παιχνίδι θα είναι για μας ένας νέος στόχος».

* Από κει και πέρα, ο Αστέρας εξετάζει και τις προσεχείς μεταγραφικές κινήσεις του. Αφού ήδη οι επαφές που κάνει είναι πολλές, ενώ οι προτάσεις που του γίνονται ακόμα περισσότερες!

- Σε ότι αφορά τον, εκ των κινητήριων μοχλών στο "στήσιμο" της νέας ομάδας του Αστέρα, πρώην τεχνικό κι αθλητικό διευθυντή και νυν πρόεδρο του Δ.Σ. του σωματείου για τη νέα σεζόν, Βαγγέλη Αγγελή: Όπως είχαμε έγκυρα αναφέρει από προηγούμενο ρεπορτάζ, είχε προτάσεις να ασχοληθεί και με ομάδες ανώτερων κατηγοριών, μεταξύ αυτών τον Άρη. Οι αρκετές καθυστερήσεις που σημειώνονται εκεί στον αγωνιστικό σχεδιασμό (παρά την πρόσληψη του Παύλου Μυροφορίδη ως τεχνικού διευθυντή) και σε συνδυασμό με τη φιλία του Αγγελή (και) με το νέο μεγαλομέτοχο των Τρικάλων Δ. Μπαταγιάννη, τον οδήγησαν να δεχτεί την ...πιεστική πρόταση για να αναλάβει θέση εκεί. Και συγκεκριμένα ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος (όπως ήδη ανακοίνωσε κι επίσημα από χθες η θεσσαλική ΠΑΕ). Αυτό πάντως, όπως κι ο ίδιος διαβεβαίωσε, δεν αναιρεί σε τίποτα από τα θέματα που προωθεί για τον Αστέρα, εκ του νέου πόστου του σε αυτόν. Και ειδικά αυτή την περίοδο που "στήνεται" η νέα ομάδα της προσεχούς σεζόν 

Share