Αστέρας: Προχωράει όσο μπορεί με τους ντόπιους – Λύση “συνεργασίας” με Κονδύλη, Γκάμαρη

Τετ, 09/26/2018 - 15:38

Έστω με τεράστια (στην πραγματικότητα και παραπάνω από τεράστια...) καθυστέρηση, και με το πρωτάθλημα Γ' Εθνικής να αρχίζει σε μόλις ελάχιστα 24ωρα, οριστικοποιείται πως ο Αστέρας Αμαλιάδας θα παρατάξει ομάδα στο ματς της πρεμιέρας αυτή την Κυριακή! Που συγκεκριμένα είναι εντός Ηλείας, στο Τραγανό με τη Νίκη. 

* Μόλις το βράδυ της Τρίτης (25/9) μερικά άτομα εντός της πόλης οριστικοποίησαν πως βάζουν άμεσα κάποια χρήματα, ενώ (επίσης) μόλις τότε για πρώτη φορά όλο αυτό το διάστημα, επισκέφτηκε μια αντιπροσωπεία τον επιχειρηματία και περυσινό διοικητικό επικεφαλής Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος μετά τη συνάντηση δέχτηκε να βάλει κι αυτός μια βοήθεια.

Βεβαίως, και πρέπει να τονιστεί – διασαφηνιστεί, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου επιστρέφει και μπαίνει ξανά αυτός μπροστά στον Αστέρα. Αυτό που σημαίνει είναι ότι τηρεί την δημόσια τοποθέτηση του από τον περασμένο ήδη μήνα πως θα βοηθήσει όποια διοίκηση αναλάβει να προχωρήσει την ομάδα. 

* Στον αντίποδα, υπάρχει ουσιαστικά λύση “συνεργασίας” με τον Γιώργο Γκάμαρη και τον Ιάκωβο Κονδύλη (που είχαν εμφανιστεί το προηγούμενο διάστημα για να “τρέξουν” την ομάδα), από τη στιγμή που φαίνεται πως δεν υπάρχει η δυνατότητα ώστε αυτοί άμεσα και “χειροπιαστά” να εξασφαλίσουν κάποιους απαραίτητους οικονομικούς πόρους... 

Από κει και πέρα, υπήρξαν αφίξεις κάποιων Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην Αμαλιάδα, οι οποίοι μαζί με τους πέντε ξένους που προυπήρχαν το τελευταίο διάστημα, γίνεται πλέον αγώνας χρόνου για να βγάλουν δελτία και να ενταχθούν επίσημα στην ομάδα.

Τι θα προλάβει να γίνει ως τον πρώτο αγώνα της Κυριακής, θα φανεί ξεκάθαρα μόνο μέσα στο διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής.

Ενώ οι υπόλοιποι διαθέσιμοι είναι οι νεαροί ντόπιοι από την Ακαδημία της ομάδας. 

Γενικότερα, ο Αστέρας στην πραγματικότητα πάει να ξεκινήσει μόλις τώρα, αφού η ομάδα που θα υπάρχει είτε αυτή την Κυριακή στην πρώτη αγωνιστική, είτε (περισσότερο) την άλλη εβδομάδα στη δεύτερη αγωνιστική, δεν θα έχει κάνει καθόλου προετοιμασία ως τέτοιο σύνολο!

Συν ότι τα διάφορα απαραίτητα διαδικαστικά θέματα, εντός κι εκτός γηπέδου, όπως προκαταβολές σε μεταγραφέντες παίκτες για την υπογραφή τους, έκδοση δελτίων, οριστικοποίηση διαμονής και σίτισης, και ευρύτερα πάσης άλλης φύσεως θέματα για να δημιουργηθεί η «κανονικότητα» ομάδας, πρέπει να υλοποιούνται αμεσότατα πλέον

Νεότερα στα επόμενα ρεπορτάζ

Share