ΑΒ Food Market Αμαλιάδας - Δυο καταστήματα - Διπλή εξυπηρέτηση

Κυρ, 04/01/2018 - 18:27

Η επιχείρησή ΑΒ food Market στην Αμαλιάδα ιδρύθηκε το έτος 2008 και δραστηριοποιείται στο χώρο της λιανικής υπεραγοράς τροφίμων. Αποτελεί μέλος του πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising) του brand της εταιρείας AB Βασιλόπουλος Α.Ε. Οι ανάγκες του καταναλωτικού κοινού της περιοχής οδήγησαν τον γνωστό επιχειρηματία, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της επιχείρησης Χρήστο Μπεβούδα, που έχει τα δικαιώματα στην περιοχή της Αμαλιάδας στην αναζήτηση νέου χώρου για την δημιουργία 2ου καταστήματος. Τον Ιούλιο του 2017 εγκαινιάζει το 2ο κατάστημα στην πόλη της Αμαλιάδας στην συμβολή των οδών Ελ.Βενιζέλου και Δαλιάνη.

Έχοντας ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού με συνεχείς προσφορές και πάντα ένα χαμόγελο απο το προσωπικό και τα δυο καταστήματα έχουν εδραιωθεί και προσφέρουν μεγάλη γκάμα προϊόντων. Ο κόσμος της Αμαλιάδας ακόμα μια φορά δείχνει οτι στηρίζει την προσπάθεια νέων ατόμων με όραμα που πραγματοποιούν επενδύσεις στην πόλη τους απασχολώντας τοπικό εργατικό δυναμικό. 

Και τα 2 καταστήμα προφέρουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων της γνωστής αλυσίδας και εξυπηρετούν μεγάλο αριθμό πολιτών που φτάνουν στα καταστήματα με τα πόδια, κάνοντας πολύ γρήγορα τις καθημερινές ή εβδομαδιαίες αγορές τους.

 

Διεύθυνση 1ου καταστήματος: Αγίου Τρύφωνος 5, Αμαλιάδα

Διεύθυνση 2ου καταστήματος: Ελ.Βενιζέλου & Δαλιάνη, Αμαλιάδα

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26220 29120
Email: abamaliadas@hotmail.com
Δείτε τις προσφορές και στο facebook

 

Δείτε επίσης: 

Νέο κατάστημα ΑΒ Food Market - Ο επιχειρηματίας Χρ.Μπεβούδας επεκτείνεται στον Αγ.Δομίνικο!

Share