Δ. Πύργου: Αθλητικές εκδηλώσεις για παιδιά στην παραλία Κατακόλου (από 24 ως 26/7)

Σάβ, 07/11/2020 - 19:57

Ο ΔΟΠΠ, ο Δήμος Πύργου, ο Ναυτικός Όμιλος Πύργου και η ΔΗΚΕΠ σας καλούν να συμμετέχετε στο αθλητικό μέρος των εκδηλώσεων του καλοκαιριού κι ελπίζουμε ότι ξεκινάμε μια συνεργασία που θα μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο.

Δηλώστε συμμετοχή όσοι γονείς επιθυμείτε για τα παιδιά σας.

- Υπενθυμίζεται πως, με το βλέμμα στραμμένο στον πολίτη, και με στόχο να επουλωθούν οι συνέπειες που προκάλεσε η πανδημία τόσο στην ψυχολογία του κόσμου όσο και στην τοπική οικονομία, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού και ο Δήμος Πύργου  διοργανώνουν σειρά συναυλιών και εκδηλώσεων στο Κατάκολο αλλά και σε άλλες περιοχές του δήμου. Από τις 20 Ιουλίου έως και το τέλος Αυγούστου, ποικίλες εκδηλώσεις  ενσωματώνονται στο νέο φιλόδοξο θεσμό με τίτλο “Νύχτες καλοκαιριού 2020” και θα αποτελέσουν πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών  με σκοπό όχι μόνο την ψυχαγωγία του κοινού και τη φιλοξενία αγαπημένων καλλιτεχνών αλλά και την ενδυνάμωση της οικονομίας.

Ειδικά φέτος που η κρουαζιέρα δέχεται μεγάλο πλήγμα και οι περιοχές που κινούνται οικονομικά μέσω αυτής βρίσκονται μετέωρες με τους επαγγελματίες να μετρούν ήδη μεγάλες ζημιές, ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος  αποδεικνύει εμπράκτως αυτό που είχε υποσχεθεί από την αρχή της θητείας του: να βρίσκεται πάντα δίπλα, αρωγός στον πολίτη. Ο ΔΟΠΠ, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του τις πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις των Χριστουγέννων και της Αποκριάς, βάζει μπροστά τις “μηχανές” για ένα νέο πρόγραμμα με στόχο να γίνει θεσμός. Αθλητικά events, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, δράσεις για τα παιδιά, θέατρο σκιών, παιχνίδια και χορός είναι μόνο λίγες απο τις εκδηλώσεις που απαρτίζουν το πρόγραμμα ενώ οι “Νύχτες καλοκαιριού” θα αναβιώσουν παλιές διοργανώσεις που σταμάτησαν για ανεξήγητους λόγους εδώ και πολλά χρόνια, όπως τη “Γιορτή της σαρδέλας” και τη Ναυτική Εβδομάδα που θα μετονομαστεί σε “Εβδομάδα Θάλασσας”.

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΔΟΠΠ  Χάρης Μικελόπουλος, ό,τι υλοποιείται και ό,τι προγραμματίζεται και για το φετινό καλοκαίρι γίνεται με στόχο να θεσμοθετηθεί και να μην χαθεί στο πέρασμα των χρόνων αλλά να πραγματοποιείται  κάθε καλοκαίρι και να εμπλουτίζεται με νέες ενότητες.

Με σύνθημα λοιπόν “Το φετινό καλοκαίρι δεν θα χαθεί”, σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των συναυλιών και των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κατάκολο και συγκεκριμένα σε χωροθετημένο τμήμα της Μαρίνας, όπως και την ευρύτερη περιοχή,  πάντα λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα απόστασης και προστασίας των πολιτών, όπως αυτά έχουν οριστεί από τον ΕΟΔΥ. 

Share