Δ. Πύργου: Η παραμονή της "ηγετικής" ομάδας και η μια αλλαγή θέσεων αντιδημάρχου

Τρί, 09/15/2020 - 16:36

Όπως αναφέραμε από το σχετικό ρεπορτάζ το βράδυ της Δευτέρας (14/9), κατά τον απολογισμό της δημοτικής αρχής για τον έναν χρόνο της που έκανε ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος (από το Πάρκο Ξυστρή στον ανοιχτό χώρο, παρουσία εκατοντάδων δημοτών), μεταξύ άλλων γνωστοποίησε πως η τωρινή "ηγετική" ομάδα θα συνεχίσει και για το προσεχές διάστημα "χωρίς αλλαγές προσώπων ή ...μεταγραφές" όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε.

Στο πλαίσιο αυτό, και μετά τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου, συνεχίζουν τα ίδια πρόσωπα, με μια αλλαγή σε θέσεις: 

- Τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Μεσσαλάς ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών - Τμήματος Ανάπτυξης και Τουρισμού (θέση που ως τώρα είχε ο Γ. Παπαδημητρίου). 

- Τοποθετήθηκε ο Γιάννης Παπαδημητρίου ως Αντιδήμαρχος Δοικητικών Υπηρεσιών - Ψηφιακής Σύγκλισης - Παιδείας και Δια Βιου Μάθησης (θέση που ως τώρα είχε ο Δ. Μεσσαλάς). 

Στις υπόλοιπες θέσεις, παραμένουν οι Αντιδήμαρχοι, Γιάννης Αργυρόπουλος (Τεχνικών Υπηρεσιών - Προγραμματισμού - Πολεοδομίας και Χωροταξίας), Λάμπης Αριστειδόπουλος (Καθαριότητας - Πρασίνου - Ανακύκλωσης, Ανδρέας Βγενόπουλος (Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας & Υγείας - Εποπτεία κοινωνικών θεμάτων), και ακόμα, Νίκος Κοτσώνης (Ωλένης, Ιάρδανου, Βώλακα), Μαρίνος Αχτύπης (Εποπτεία Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας και παρακολούθηση εξέλιξης έργων και εργασιών στη Δημοτική Ενότητα Πύργου). 

Και, ο έμπειρος αυτοδιοικητικός, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νώντας Κυριαζής, ο Γραμματέας του Δήμου Γιάννης Βαρελάς, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ρούλα Αλικάκη-Τζανέτου, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΠ Χρήστος Δημόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ Ανδρέας Αλεξόπουλος, ο πρόεδρος Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Χάρης Μικελόπουλος.

Με επίσης παραμονή στις θέσεις, ο Αντιπρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Νίκος Ψάρρης, ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Γιάννης Αργυρόπουλος, κι η εντεταλμένη σύμβουλος σε όλα τα θέματα διαχείρισης αδέσποτων ζώων Ασπασία Χριστοπούλου-Πισιμάνη.

* Υπενθυμίζεται ακόμα πως, στην εκδήλωση της Δευτέρας ο Δήμαρχος δήλωσε πως, οι συνεργαζόμενοι, Γ. Αργυρόπουλος, Λ. Αριστειδόπουλος, θα είναι αντιδήμαρχοι (ανεξαρτήτως πόστου) και στην υπόλοιπη διάρκεια της θητείας. 

Οι οποίοι με τη σειρά τους ανακοίνωσαν πως ενσωματώνονται στην παράταξη του δημάρχου και στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με αυτήν (και με υποψήφιο δήμαρχο εκ νέου τον Τ. Αντωνακόπουλο).

(άλλο ΘΕΜΑ) Δ. Πύργου: Απολογισμός δημοτικής αρχής για τον έναν χρόνο θητείας από τον δήμαρχο Τ. Αντωνακόπουλο - Εδώ - http://www.iliaoikonomia.gr/content/d-pyrgoy-apologismos-dimotikis-arhis-gia-ton-enan-hrono-thiteias-apo-ton-dimarho-t

Share