Δ. Πύργου: Πεταμένα χρήματα, χαμένα τιμολόγια, για τα απορριμματοφόρα - Ανοιχτές πλήρως πλέον οι διακηρύξεις έργων κι υλικών

Τετ, 09/18/2019 - 18:19

Την προκήρυξη δημοπρασίας, πολύ σύντομα, μέσω της οποίας θα προκύψουν συνεργεία που μετά την υπογραφή σχετικής σύμβασης θα αναλάβουν σε σταθερή βάση την επιδιόρθωση ζημιών απορριμματοφόρων του δήμου, κ.τ.λ. γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος.

Παράλληλα τόνισε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η αγορά νέων οχημάτων αφού ο υπάρχουν στόλος είναι – ουσιαστικά - άχρηστος! Και παρότι μόνο μέσα σε ένα χρόνο δαπανήθηκαν σχεδόν 280.000 ευρώ για συνεχείς επισκευές των οχημάτων αποκομιδής χωρίς μάλιστα κανένα αποτέλεσμα!

Ενώ έχουν χαθεί και 150 τιμολόγια συνεργείων προς τον Δήμο για επισκευές προηγούμενων ετών, συμπλήρωσε ο δήμαρχος Πύργου. Γνωστοποιώντας κι ότι, και για τα δυο παραπάνω φαινόμενα ξεκινάει εσωτερική διαδικασία έρευνας με Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

“Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα προχωρήσουμε για να γίνετσι ότι πρέπει, είναι πρώτη υποχρέωση μας να έχουμε την πόλη καθαρή”, κατέληξε ο δήμαρχος Πύργου. 

Ο Δήμος Πύργου υποστηρίζει έμπρακτα την τοπική αγορά” 

Ο Δήμαρχος Πύργου θέλοντας άμεσα, να συμβάλει στην βελτίωση της επιχειρηματικότητας στη πόλη και να προάγει την Διαφάνεια στη λειτουργία του δήμου, έδωσε εντολή σε όλες τις Υπηρεσίες, όπως οι διακηρύξεις έργων και υλικών για το Δήμο, να γίνονται πλέον από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα από την επίσημη ιστοσελίδα του δήμου www.cityofpyrgos.gr .
Ακολούθως, με επιστολή προς το Επιμελητήριο Ηλείας και στα πλαίσια της συνεργασίας με το φορέα, ο δήμος Πύργου ζητά πλήρη λίστα των επιχειρήσεων (προμηθευτών και παρεχόντων υπηρεσιών) που μπορούν να συνεργαστούν άμεσα.
Στόχος της νέας δημοτικής αρχής, είναι η καλύτερη και οικονομικότερη παροχή υπηρεσιών, προς όφελος των δημοτών και η Διαφάνεια στις οικονομικές συναλλαγές. 

* ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Δημάρχου – ΕΔΩ - https://www.youtube.com/watch?v=QALS9NPmbA4&feature=share&fbclid=IwAR25lud3h-fcjubc4SMNoZqQuiYLAbRJZwYT9n4Ptuhob_pvWazECavL8dc

Share